ایبرا به سازنده فیفا ۲۱: از چه کسی برای استفاده از نام و چهره‌ام اجازه گرفتید

زلاتان ایبراهیموویچ در پیراهن میلانیورونیوز :زلاتان ابراهیموویچ بازیکن آث میلان که در ۳۸ سالگی همچنان در اوج است و آقای گل رقابت‌های سری آ ایتالیا، بار دیگر با انتشار یک توییت جنجالی، در صدرخبرهای ورزشی جهان قرارگرفت.

او در صفحه توییتر خود که بیش از۷ میلیون نفر آنرا دنبال می کنند، نوشت: « چه کسی به شرکت ای ای اسپورت اجازه داده است تا از نام و چهره من استفاده کند؟ تنها می دانم که هیچگاه اجازه‌ای برای استفاده از نام و چهره‌ام را به این شرکت نداده‌ام.»


وی در توییت دیگری تاکید کرد که باید در این باره تحقیقات تازه ای شروع شود. اشاره وی به بازی ویدئویی فیفا ۲۱ است. در حمایت از او برخی از ستاره های فوتبال از جمله، گرت بیل، ستاره پیشین رئال مادرید تاکید کرده اند که شرکت بازی‌های ای ای اسپورت که بازی‌های مشهور به فیفا، پرطرفدارترین بازیهای فوتبال مجازی، را برای پلی استیشن و ایکس باکس می سازد باید در این باره توضیح دهد. ابراهیموویچ گفت: « کسانی هستند که از نام و نشان ما بدون اینکه موافقت و رضایت ما را داشته باشند، استفاده و سودآوری می کنند.»

هنوز شرکت ای ای اسپورت به سخنان ستاره سوئدی فوتبال جهان واکنشی نشان نداده است.

سخنان زلاتان درحالی نقل محافل ورزشی شده است که هفته گذشته این اسطوره سوئدی به تمام هم تیمی های خود در آث میلان یک دستگاه کنسول «پلی استیشن پنج» برای بازی با آخرین نسخه فیفا هدیه داده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: مانع احیای برنامه هسته‌ای ایران می‌شویم؛ روزنامه اسرائیلی: نتانیاهو حمله مجدد را ناگزیر دانست
  • ترامپ خواستار اتحاد جهان در برابر «تروریسم اسلام افراطی» شد
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • چرا تور لیونل مسی در هند به خشونت کشیده شد؟
  • افشای عکس‌ها و مدارک جدید از پیشینه خانواده ایلهان عمر؛ آنها با «قصاب هرگیسا» چه ارتباطی دارند؟
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم