دعوت رستوران‌دار چینی از بایدن به صرف جگر خوک: طعم‌های خوشمزه در انتظارت است

 رستورانی که ۹ سال پیش بایدن به آنجا رفته بودیورونیوز :یک رستوران‌دار چینی روز دوشنبه ۹ نوامبر (۱۹ آبان) پس از پیروزی نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به جو بایدن که از او به‌عنوان «دوست قدیمی‌اش» یاد کرده است، تبریک گفت و از او برای حضور در یک برنامه شام به صرف «جگر خوک» دعوت کرد.

بایدن ۹ سال پیش زمانی که به چین سفر کرده بود به این رستوران رفت و باعث شد تا کسب و کار آن برای مدتی رونق بگیرد به طوری که بسیار از مشتریان تنها برای غذایی که بایدن در این رستوران خورده بود به آن سر می‌زدند و همان منو را درخواست می‌کردند.


بایدن در اوت ۲۰۱۱ در رستوران یائوجی چائوگان در پکن و در منطقه که برج‌های طبل و ناقوس در آنجا قرار دارد بائوزی [نوعی نان بخارپز] و نودل خورد.
غدایی که بایدن ۹ سال پیش در این رستوران چینی خوردپیروزی بایدن در انتخابات امسال آمریکا باعث شد تا رستوران این شهروند چینی بار دیگر بر سر زبان‌ها بیفتد. شی لونگمین، وکیل ۵۸ ساله اعتراف کرد که پس از آنکه فهمید بایدن در این رستوران غذا خورده است تصمیم گرفت به این مکان بیاید.

صاحب ۶۶ ساله این رستوران امیدوار است که بایدن بتواند روابط «دوستانه» بین ایالات متحده آمریکا و چین را که در حال حاضر در بدترین وضعیت و چالش‌ها قرار گرفته است، در طول مدت حضور خود در کاخ سفید ارتقا دهد.

اما او همچنین می‌خواهد که رئیس جمهور منتخب ایالات متحده آمریکا به رستورانش برگردد و برخی از غذاهایی را که در دیدار ۹ سال پیشش نتوانسته بود امتحان کند مانند جگر خوک را امتحان کند.

یائو گفت: «طعم‌های بسیار خوشمزه‌ای در انتظار ورود وی هستند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
rahjoo - مازندران، ایران
جیگر خودتی چینی مزخرف
‌سه شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن