تسلیحات ارسالی ایران برای حوثی‌ها توسط آمریکا کشف و ضبط شد

العربیه :ایالات متحده آمریکا روز پنج‌شنبه 29 اکتبر 2020 اعلام کرد نیروهایش در دریای عرب یک محموله تسلیحات که از ایران به مقصد پیکارجویان حوثی یمن قاچاق می‌شد را شناسایی و ضبط کردند.

کشف و ضبط محموله تسلیحات قاچاق ایران ساعاتی پس از آن صورت گرفت که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا تلاش‌های حوثی‌ها برای حمله به پادشاهی عربی سعودی را محکوم کرد و در صفحه توئیترش نوشت این حملات که با حمایت ایران و با هدف تهدید امنیت منطقه صورت می‌گیرد، باید فورا متوقف شود.


پمپئو همچنین از حوثی‌ها خواست به روابط خود با ایران پایان دهند و گفت که حملات آنها جان شهروندان غیرنظامی بی‌گناه و زندگی آمریکایی‌ها را به خطر می‌اندازد.
جان ابی زید سفیر آمریکا در ریاش هم بر اهمیت تقویت صلح در خاورمیانه و تلاش مجدانه برای مقابله با اقدامات خرابکارانه ایران در منطقه تاکید کرد و گفت که دخالت‌های ایران در موضوع یمن رسیدن به راهی برای صلح و حل و فصل بحران این کشور را دشوارتر می‌کند.

سفیر آمریکا در ریاض در یک گفتگوی مجازی با تعدادی از رسانه‌ها بر اهمیت روابط تاریخی کشورش و سعودی در 75 ساله گذشته نیز تاکید کرد.

جان ابی زید همچنین به تلاش‌های سعودی و مارتین گریفیث فرستاده سازمان ملل در امور یمن برای ممکن شدن آزادی شهروندان آمریکایی که از سوی حوثی‌ها به گروگان گرفته شده بودند، اشاره کرد و گفت که دخالت‌های ایران در یمن کار را در این کشور دشوارتر کرده است.

ائتلاف نظامی عربی حمایت از دولت قانونی یمن هم روز چهارشنبه اعلام کرد طی 24 ساعت 6 فروند پهپاد بمب‌گذاری شده که حوثی‌ها برای هدف قرار دادن شهروندان غیرنظامی و مناطق مسکونی سعودی ارسال کرده بودند را رهگیری و سرنگون کرد
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا