۶ ماه حبس برای خبرنگاری که از دیوار خانه ولایتی در نزدیکی کاخ سعدآباد فیلمبرداری کرده بود

العربیه :میلاد گودرزی سر دبیر تلویزیون اینرتنتی آوانت در توئیتر خود نوشت، به دلیل فیلم برداری از دیوار خانه علی اکبر ولایتی مشاور بین الملل علی خامنه‌ای رهبر ایران در نزدیکی کاخ سعدآباد به 6 ماه حبس محکوم شده است.

بر أساس گزارش‌ها آن طور که قاضی پرونده اعلام کرده دیوار منزل ولایتی از جمله مصادیق «اماکن ممنوعه» است.


گفتنی است که میلاد گودرزی، سردبیر تلویزیون اینترنتی آوانت از اولین افشاکننده‌های تخلفات دارویی شبنم نعمت‌زاده بود. جزییات پرونده تخلفات دارویی و بدهی‌های میلیاردی نعمت‌زاده به صنعت دارو اولین بار توسط گودرزی منتشر شد.

گفتنی است که کمیته حافظت از خبرنگاران موسوم به (CPJ) که به دیدبانی وضعیت رسانه‌ها در کشورهای مختلف جهان می‌پردازد، در گزارشی که در پایان سال 2019 آن منتشر کرد نوشت، ایران از جمله کشورهایی که خبرنگاران را به دلیل نشر اخبار زندانی می‌کند.

طبق گزارش کمیته حفاظت از خبرنگاران «CPJ» در اعتراضات نوامبر 2018 در ایران به 11 خبرنگار را به لیست افراد رسانه‌ای زندانی افزود.

این گزارش نوشت که در زمان قطعی اینترنت که برای جلوگیری از انتشار اخبار مربوط به سرکوب اعتراضات مربوط به افزایش بهای بنزین انجام شده بود، خبرنگار معروف اقتصادی «محمد مساعد» به دلیل انتشار یک توییت بازداشت شد.

به گفته فعالان حقوق بشر هم‌اکنون ده‌ها روزنامه نگار و فعال رسانه‌ای در ایران زندانی هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد

اگه فیلمبرداری از دیوار خونه این مافنگی 6 ماه زندان داره پس فیلمبرداری از وی در پای بساط منقل چقدر زندان داره؟!
‌چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۹
۵۵
پاینده ایران و ایرانی - مالمو، سوئد

دیوار منزل ولایتی از جمله مصادیق «اماکن ممنوعه» است .چرا مگه این مافنگی عملی کیه آخه,کپرنشینان وقتی کاخ نشین شون از این بهتر نمیشن
‌چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۴
۵۶
وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد
این مرتیکه خانه سعد آباد را که معلوم نیست مال کدام مادرمرده ای بود و مصادره شده بود زمانی که وزیر امور خارجه بود به قیمت چند میلیون تومان خرید. حالا مردم حتی حق ندارن از دیوارش فیلم برداری کنند.
‌پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +133جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +100پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +88هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه