حضور جنجالی خانم بازیگر در خاکسپاری استاد شجریان؛ شایعه ازدواج همایون شجریان و سحر دولتشاهی

پیکر محمدرضا شجریان ، استاد بزرگ موسیقی سنتی ایران دیروز ۱۹ مهر در شهر طوس به خاک سپرده شد.
 

استاد شجریان روز پنجشنبه ۱۷ مهر پس از تحمل یک دوره ی طولانی بیماری سرانجام بر اثر ابتلا به سرطان درگذشت و با نظر خانواده ی شجریان تصمیم بر آن شد پیکر استاد آواز ایران در کنار آرامگاه فردوسی به خاک سپرده شود.

 مراسم خاکسپاری محمدرضا شجریان با حضور اعضای خانواده استاد شجریان، برخی از مسئولین و چهره های مشهور و جمعی از مردم در محل آرامگاه فردوسی برگزار شد.
در این مراسم برخی چهره های مشهور عرصه ی سینما و موسیقی حضور داشتند، از جمله سالار عقیلی، وحید تاج، کیوان ساکت، مهدی پاکدل و حامد بهداد که با حضور بر سر مزار استاد شجریان به وی ادای احترام کردند.
 
اما چهره ی مشهوری که حضور او در مراسم خاکسپاری استاد شجریان بیش از بقیه در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفت سحر دولتشاهی ، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون بود.

ماجرا به شایعه ازدواج همایون شجریان و سحر دولتشاهی برمی گردد که چند سال قبل درگرفته بود.
 
در تابستان سال ۹۶ سحر دولتشاهی و همایون شجریان در نمایشی به نام «کنسرت نمایش سی» با یکدیگر وارد همکاری شدند. این نمایش که به مدت دو ماه در در کاخ سعدآباد تهران به روی صحنه رفت، سحر دولتشاهی از بازیگران آن بود و همایون شجریان خوانندگی آن را برعهده داشت.
مدتی بعد در پاییز همان سال شایعه ی ازدواج همایون شجریان و سحر دولتشاهی یکباره فضای مجازی را پر کرد. منشأ این شایعه نامعلوم بود اما هر چه بود این خبر همچون بمبی در شبکه های اجتماعی منفجر شد. بسیاری از کاربران به صفحات همایون شجریان و سحر دولتشاهی در اینستاگرام هجوم بردند و شروع به اظهارنظر درباره ی این خبر کردند. این شایعه تا مدت ها سوژه ی بحث کاربران بود.
 
همایون شجریان و سحر دولتشاهی اما در برابر این شایعه سکوت کردند و هرگز آن را نه تأیید کردند و نه تکذیب.
 سحر دولتشاهی متولد ۵۸ در تهران، همسر اول رامبد جوان، بازیگر و مجری مشهور بود. دولتشاهی و جوان که در تئاتر باهم آشنا شده بودند در سال ۸۷ با یکدیگر ازدواج کردند. بعد از ۵ سال شایعه ی طلاق این زوج در فضای مجازی پیچید و رفته رفته معلوم شد این شایعه صحت داشت. سحر دولتشاهی و رامبد جوان در سال ۹۳ در سکوت کامل خبری از یکدیگر جدا شدند.
اما آنچه از زندگی مشترک همایون شجریان متولد ۵۴ در تهران می دانیم این است که پسر بزرگ مرحوم محمدرضا شجریان در سال ۷۴ با گیتا خوانساری ازدواج کرد، خواهر کوچک تر کتایون خوانساری که همسر دوم استاد شجریان بود. حاصل این ازدواج دختری به نام یاسمین است که در سال ۸۶ متولد شد.
 
شایعه ازدواج همایون شجریان و سحر دولتشاهی در سال ۹۶ سبب شد گمانه زنی هایی در مورد جدایی شجریان پسر از همسرش صورت بگیرد و برخی هم مدعی بودند همایون شجریان مدتی است دیگر حلقه به دست نمی کند.
«کنسرت نمایش سی» البته تنها همکاری همایون شجریان و سحر دولتشاهی نبود.
 
شجریان و دولتشاهی همکاری خود را در حقیقت از سال ۹۲ آغاز کردند. با انتشار آلبوم «نه فرشته ام نه شیطان» همایون شجریان در سال ۹۲، باران کوثری، بازیگر سینما دست به ساخت کلیپی برای قطعه ی «نه فرشته ام نه شیطان» زد که تعدادی از چهره های مشهور از جمله سحر دولتشاهی در آن حضور داشتند.حالا با انتشار تصاویر حضور سحر دولتشاهی در کنار همایون شجریان در مراسم خاکسپاری استاد بزرگ موسیقی سنتی ایران بار دیگر نام این دو هنرمند بر سر زبان ها افتاده و شایعه ی ازدواج شان فضای مجازی را پر کرده است، دو چهره ی مشهوری که همواره تلاش بر دوری از حاشیه و جنجال داشته و علاقه ای به بازگو کردن مسائل خصوصی خود در رسانه ها نداشته اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
nooshin tehrani - روم، ایتالیا
پسر گرندارد نشان از پدر، نخوانش پسر به خوانش دگر
یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۳
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

چرت و پرت! هر کسی ممکن است صدای کسی را دوست داشته و دارای نشست و برخاست خانوادگی باشند
یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۰
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
[::nooshin tehrani - روم، ایتالیا::]. پسر کو ندارد نشان از پدر - تو بیگانه خوان و مخوانش پسر
یکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
۶۶
zarduscht - فرانکفورت، آلمان

از زمانی‌ که فوت کرد. فقط یک روز طوله بسیجی‌‌ها سکوت. و یک باره همه از سوراخ بیرون آمده، یکی‌ گیر می‌‌دهد. به پسرش. که باجناق با باش بود. ولی‌ روزی ۵ بار ماتحت خود را به خاطر رسول بالا پاهین می‌‌کنند.مگر پدر بزرگ رسول شما عبدل مطلب و پدرش اعبدلا در یک شب. با دو خواهر را ازدواج نکردند. آمنه و حلال. چرا برای آنها اشکال ندارد. باری این‌ها اشکال؟ حمله به زندگی‌ خصوصی. به پسرش. به زن اول .به زن دوم. تا اصل کار فرموش شود. که مذهبی‌ بود. و ربنا را خواند. ولی‌ از آخوند متنفر بود. اپزیسیون هم از او چیزی ساختند که هرگز نبود. خود مرغ سحر بود. برانداز بود. اصلا اسلام را قبول ناداشت. فقط انحراف. خیر عزیز چگورا نبود.ولی‌ خاهن و مزدور هم هم نبود. مثل این قمر خانم یا چرخنده..خوانند بسیار برزنده.د کنار مردم.ولی‌ فرموش هم نباید کرد. که ربنا او. بزرگترین تبلیغ برای آخوند‌ها بود. سال ۵۷ هم نماینده ایران. قاری در مالزی.که دوم هم شد. هرگز مثل هما ناطق یا خوهی با گذشته خود انتقادی بر خورد نکرد.بلکه افتخار هم می‌‌کرد.بگزاریم آنچه بود. باشد.امام زاده از او نکنید.
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۶
۵۲
ab5534 - هلسینکی، فنلاند

زندگی خصوصی هرکسی به خودش ربط داره اصلا به ما چه که, کی‌ با کی‌ ازدواج کرد یا نکرد
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن