«مجرم‌گردانی» در تهران خواست رهبر ایران بود

العربیه :سید مجید میراحمدی جانشین معاون اطلاعات و امنیت ستاد کل نیروهای مسلح روز چهار‌شنبه 7 اکتبر 2020 فاش کرد «برخورد با سلب آسایش مردم توسط افراد شرور و اراذل» وظیفه نیروهای مسلح و « مطالبه اصلی» رهبر ایران است.

پس از انتشار ویدئوهایی از گرداندان برخی افراد متهم به ارتکاب جرم در تهران و ضرب و شتم آنها در ملاء عام سید مجید میراحمدی گفت که « خشکاندن ریشه های نا امنی در جامعه» مطالبه اصلی رهبر ایران است.


میراحمدی همچنین گفت که حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی ایران در حضور رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور گفته «هر دستی که شمشیر، قمه و چاقو را روی مردم بگیرد نباید سالم پایین بیاید.»

در ادامه او خواستار «برخورد مقتدرانه پلیس» با « هر فرد شروری که از سلاح سرد و گرم استفاده کند» شد.

ر روزهای گذشته نیروهای امنیتی ایران تعدادی از متهمان به ارتکاب جرایم آزار و اذیت و موبایل‌قاپی را در خیابان‎‌های تهران گرداندند.

این برخورد واکنش‌های انتقادی گسترده‌ای در سطح جامعه و حتی در میان موافقان نظام به وجود آورد. برخی چنین اقدامی را غیرقانونی و غیرانسانی توصیف کردند، و برخی دیگران آن را اقدامی برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه قلمداد کردند.

وحید اشتری از فعالان رسانه‌ای منسوب نزدیک جریان‌ اصول‌گرا در صفحه توئیترش نوشت: «به قول محمد کاظم کاظمی "وای اگر قصه ما عبرت تاریخ شود" ولی اگر یکوقت خدای ناکرده شد احتمالا در ذیل دلایل سقوط و فروپاشی می‌نویسند؛ "موبایل قاپ را در کوچه و بازار می‌چرخاندند و پس گردنی می‌زدند و مدیران با فساد چند هزار میلیاردی را حتی بعد از محکومیت با حروف اختصاری نام می‌بردند
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.