مرگ مادر تهرانی در آتش انفجار نارنجک دست ساز

نارنجک دست‌ساز جان مادر پنجاه‌وچهار ساله را گرفت. این حادثه ٢٠ روز پیش در منطقه نبرد جنوبی رخ داد. زن حادثه‌دیده به بیمارستان منتقل شد، اما پس از ١٢ روز در بیمارستان جان باخت. پانزدهم شهریور ماه بود که نارنجکی جلوی پای سیمین معصومی خلفلو پنجاه‌وچهار ساله منفجر شد. صحنه وحشتناکی بود، با انفجار نارنجک سیمین دچار آتش‌سوزی شد. مردم به او کمک و آتش را خاموش کردند و زن تهرانی به بیمارستان منتقل شد.

لباس‌های سیمین بوی گوگرد می‌داد. پزشکان در ابتدا قصد داشتند با بیهوش‌کردن مادر خانواده او را به اتاق عمل منتقل‌کنند، اما گاز گوگرد به ریه‌های سیمین ورود کرده بود و همین مانع از بیهوش‌کردن او شد. او پس از دو روز درمان و خالی‌شدن ریه از گاز گوگرد به اتاق عمل منتقل شد.

سیمین معصومی خلفلو نزدیک به دو هفته در بیمارستان تحت نظر قرار داشت، اما به علت شدت سوختگی روی تخت بیمارستان به کام مرگ فرو رفت. مرگ او در‌ هاله‌ای از ابهام است.

علی سید احمدی، شوهر سیمین معصومی درباره این حادثه مرگبار گفت: «همسرم روزهایی که در بیمارستان بود، درباره اتفاقی که افتاد، صحبت کرد و حتی خواستم همسرم را یک روز از بیمارستان مرخص کنند تا محل دقیق حادثه را به ما نشان دهد، اما مانع این کار شدند.»

 او در حال برگشت به خانه بود که ناگهان جلوی پایش انفجاری رخ می‌دهد و لباس‌هایش آتش می‌گیرد. زنی به کمک همسرم می‌رود، آتش روی او را خاموش می‌کند و در ادامه زنی دیگر از خانه بیرون می‌آید و با چادر همسرم را می‌پوشاند که سیمین گوشی موبایلش را به زن جوان می‌دهد و از او می‌خواهد با دخترمان تماس بگیرد. همسرم به کمک زن جوان به خانه دخترم که در نزدیکی محل حادثه بود، می‌روند و به کمک دخترم به بیمارستان منتقل می‌شود. ابتدا اعلام کردند همسرم ٣٠‌درصد دچار سوختگی شده، اما دو روز بعد که همسرم به اتاق عمل منتقل شد، پزشکان اعلام کردند ٧٠‌درصد دچار سوختگی شده است. همسرم نزدیک به ١٠ روز در بیمارستان بستری بود و تلاش پزشکان برای نجات جان او ادامه داشت تا اینکه ساعت ٢ بعدازظهر پنجشنبه بیست‌وهفتم شهریور ماه جان باخت.  بیمارستان دلیل مرگ را سوختگی به علت انفجار نارنجک دست‌ساز اعلام کردند که پرونده در دادسرای نبرد تشکیل شد. بعد از یک هفته از این ماجرا دادسرای نبرد دستور داد پرونده در دادسرای امور جنایی تهران تشکیل و پیگیری شود. بنا بر این گزارش، تحقیقات تکمیلی درباره شناسایی عاملان این انفجار مرگبار نارنجک دست‌ساز و بررسی‌های بیشتر ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +89جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +86آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!