شکایت سه پناهجوی افغان درباره شرایط بازداشتگاه بریتانیا رد شد

مرکز بروک در نزدیکی فرودگاه گتویک بریتانیا گنجایش ۴۴۸ نفر را داردبی بی سی :دادگاه عالی بریتانیا در حکمی گفته که شرایط حبس ۱۱ ساعته و شبانه در یک مرکز اخراج پناهجویان وزارت کشور بریتانیا قانونی بوده است.

سه پناهجوی افغان گفتند که در یک مرکز اخراج پناهجویان هر شب از ساعت ۱۱ شب تا ۸ صبح بازداشت‌شدگان در سلول خود حبس می‌شدند.


شکایت آنها در باره شرایط یک بازداشتگاه به نام "بروک هاوس" در نزدیکی فرودگاه گتویک لندن است.

در حکم قاضی کاواناگ که از راه دور صادر شده، شکایت این پناهجویان افغان را رد کرده است.

این سه پناهجو که حالا پناهندگی‌شان قبول شده، در سال ۲۰۱۷ یا ۲۰۱۸ در این مکان در بازداشت بودند که توسط یک شرکت امنیتی خصوصی اداره می‌شده است.
حق آزادی و حریم شخصی
آنها ادعا کردند که "برنامه حبس" در بازداشتگاه بروک، که وزارت کشور بریتانیا از آن به عنوان "اقامت شبانه" یاد می‌کند، حق آزادی و حریم خصوصی آنها را نقض کرده است.

آنها در شکایت خود گفته بودند که این برنامه حبس آنها را به طور "غیرقانونی، تبعیض آمیز یا نامتناسب" از حق آزادی انجام مناسک مذهبی باز می‌داشته، چرا که باید شبانه نیز در سلول‌های خود نماز می‌خواندند.

در حکم قاضی کاواناگ آمده که "با تصمیم گیری در مورد وضعیت شبانه، وزارت کشور بریتانیا یک توازن قانونی میان اهداف امنیت، ایمنی، انضباط و تامین محیط آرام و انسانی برقرار کرده است".

او همچنین گفته که وزارت کشور "اقدامات منطقی و مناسبی را برای تأمین حقوق اسلامی بازداشت شدگان مسلمان انجام داده است".
پناهجویان از انواع قایق‌ها از جمله قایق پارویی کایاک و قایق‌های بادی استفاده کرده‌اند تا خود را به بریتانیا برسانندشرایط در بروک هاوس پس از آن مورد توجه قرار گرفت که یک برنامه پانورامای بی‌بی‌سی در سپتامبر ۲۰۱۷ ویدئوهایی از ادعاهای کتک، تحقیر و آزار بازداشتی‌ها توسط نگهبانان منتشر کرد.

پس از پخش آن برنامه ۱۴ نفر از کارمندان شرکت خصوصی جی.فور.اس برکنار شدند یا استعفا دادند و پریتی پتل، وزیر کشور بریتانیا اعلام کرد در مورد "بدرفتاری با بازداشت شدگان" در این مرکز تحقیق می‌شود.

این سه پناهجوی بازداشت شده پیش از اخراج اجباری به فرانسه، اسپانیا و آلمان دست به اعتصاب غذا زده بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
Parinaz Iran - پراگ، چک
آنها در شکایت خود گفته بودند که این برنامه حبس آنها را به طور "غیرقانونی، تبعیض آمیز یا نامتناسب" از حق آزادی انجام مناسک مذهبی باز می‌داشته، چرا که باید شبانه نیز در سلول‌های خود نماز می‌خواندند------ببینم مگر اسلام در کشورتان دین ممنوعه بوده که هنوز نیامده نماز نماز. بله تقیه دروغ حلال در دینتان مشکل گشای .شما
شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.