از بیروت تا تهران؛ سازمان آتش‌نشانی تهران: شهر محل نگهداری مواد شیمیایی نیست

ایندیپندنت فارسی: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برنامه بازدید از مراکز نفتی پایتخت را در دستور کار قرار داده و تاکید کرد که حمل و نقل مواد شیمیایی در تهران باید با دقت و کنترل بیشتری صورت بگیرد.
 

مهدی داوری، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، با اشاره به این‌که انبارهای نفت در شهران، سوهانک و ری واقع شده‌اند، افزود: «تا آن جایی که ما بازدید کردیم بسیاری از مسائل رعایت می‌شود، اما این‌که به طور دقیق تمام سیستم‌های لازم وجود دارد یا نه، موضوعی است که خودشان باید توضیح دهند.»

 
او تصریح کرد که درباره وجود این مراکز در شهر یا خروج آنها باید در سطح مدیریتی کلان تصمیم‌گیری شود.
 
داوری با اشاره به این‌که آتش‌سوزی مواد شیمیایی، می‌تواند غیر از انفجار آثار دیگری هم داشته باشد، ادامه‌ داد: «هرچند که سهم این انبارهای مواد شیمیایی از حریق‌های تهران مربوط به انبار زیاد نیست، اما از نظر سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران مکان نگهداری مواد شیمیایی، شهر نیست و هر جا که باشد ضروری است که اصول ایمنی برای آن رعایت شود.»
 
انفجاری که روز سه‌شنبه هفته گذشته پایتخت لبنان را لرزاند و صدها کشته و زخمی به‌ جا گذاشت، مقام‌های شهر تهران را نسبت به وقوع حادثه‌ای مشابه در تهران و دیگر شهرهای کشور حساس‌کرده ‌است.
 
با توجه به این‌که انبار شدن مقادیر زیادی نیترات آمونیوم در انبارهای بندر، به عنوان دلیل انفجار بیروت عنوان شد، شورای شهر تهران نسبت به خطرات بالقوه انبارهای نفت در این شهر هشدار داد.
روز ۱۶ مردادماه، مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران، از جمله انبار نفت در محله شمال غربی تهران، شهران، را یک «بمب ساعتی» خواند.
 
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی با تاکید بر این‌که لازم است حمل و نقل مواد شیمیایی در تهران با دقت و کنترل بیشتری صورت بگیرد، گفت: «هر کدام از مواد شیمیایی شرایط خاص نگهداری دارند و حتما باید به شیوه اصولی نگهداری شوند تا احتمال وقوع حادثه و خطر کمتر شود.»
 
این موضوع روز یک‌شنبه در روزنامه‌ها هم مورد توجه قرار گرفته و از جمله روزنامه خراسان از انبارهای مواد شیمیایی موجود در سطح شهرها به عنوان «انبارهای وحشت» یاد کرده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟