مدیرعامل فیس‌بوک به عضویت باشگاه فوقِ ثروتمندان جهان درآمد

مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت فیس‌بوک با ثروتی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار به کلوپ فوقِ ثروتمندان جهان پیوست. این موفقیت جدید پس از افزایش ارزش سهام فیس‌بوک در هفته گذشته حاصل شد.

پیش از او، در سراسر جهان تنها دو نفر یعنی جف بزوس و بیل گیتس، بنیان‌گذاران آمازون و مایکروسافت دارای ثروتی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار بودند.


ورود زاکربرگ ۳۶ ساله به باشگاه «۱۰۰ میلیاردی‌ها» پس از آن ممکن شد که روز پنج‌شنبه، با انتشار این خبر که فیس‌بوک نرم‌افزاری شبیه به تیک‌تاک با نام «ریلز» را برای آمریکا و بیش از ۵۰ کشور دیگر در اینستاگرام راه اندازی کرده، ارزش سهام فیسبوک ۶ درصد افزایش یافت.

این خبر درست زمانی منتشر شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تهدید کرد که فعالیت اپلیکیشن تیک‌تاک را ممنوع خواهد کرد.

یک هفته پیش از انتشار اخبار مربوط به اپلیکیشن «ریلز» نیز شرکت فیس‌بوک اعلام کرده بود که آمار کاربرانش از مسیر سیستم عامل‌هایی همچون واتس‌اپ و اینستاگرام به رکورد جدید ۳ میلیارد کاربر رسیده است.

گفته می‌شود یکی از دلایل رسیدن به رکورد جدید، همه‌گیری کرونا و اجبار بسیاری به ماندن در خانه‌هایشان در سراسر جهان بوده است.

سهام فیس‌بوک در سال جاری میلادی حدود ۳۰ درصد رشد داشته و به این ترتیب ۲۲ میلیارد دلار به ثروت زاکربرگ افزوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی