کاهش ۳۲۰۰ تومانی قیمت دلار در یک روز

تسنیم: همزمان با نزدیک شدن به پایان مهلت صادرکنندگان برای بازگشت ارزصادراتی و کاهش تقاضا در بازار، قیمت ارز در بازار کاهشی شده تا جایی که قیمت دلار نسبت به دیروز بیش از ۳ هزار تومان کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ بعد از تشدید نوسانات ارزی در بازار و پیشروی قیمت دلار تا کانال 26 هزار تومانی، از ظهر دیروز مدار قیمتی در بازار ارز تغییر جهت داده و با ورد به سیر نزولی شاهد ریزش قیمت ارز هستیم.

 

همزمان با ریزش قیمت‌ها در بازار ارز، قیمت دلار از 26 هزار تومان صبح یکشنبه به 22 هزار و 800 تومان در ظهر امروز دوشنبه (ساعت 14:15 دقیقه) رسیده است؛ البته فعالان بازار پیش بینی می کنند که قیمت ارز در ساعات پایانی معاملات امروز کاهش بیشتری را تجربه کند.
 
فعالان بازار ارز می گویند: بعد از آغاز روند نزولی قیمت‌ها در بازار، تقاضا برای خرید ارز کاهش یافته و فروشنده ها بیشتر از روزهای قبل شده اند. این اتفاق فرایندی عادی در بازار است چراکه معمولاً هر زمان بازار معکوس می شود، اکثر دارندگان ارز، فروشنده می شوند.
 
پیش از این بازاری‌ها و کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که با پایان مهلت صادرکنندگان برای بازگشت ارز صادراتی، قیمت ارز در بازار کاهش یابد چراکه در هفته های اخیر سیل تقاضا برای خرید ارز از سوی صادرکنندگان به منظور ایفای تعهداتشان موجب تشکیل صف خرید ارز در بازار شده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Hooloo7 - گوتنبرگ، سوئد

داستانِ حکومت و مردمِ ایران درست شده مثلِ ماجرا های لورل و هاردی!. یادم میاد هاردی با آجر تو سر لورل زد، بعد از ۳۰ ثانیه گفت آخ!
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
۵۰
-xAdolf - اخن، آلمان

اره دوباره بازی همیشگی برای خالی کردن بیشتر جیب مردم ، دو روز سیر نزولی وبعد دوباره با سرعت نور بطرف بالا. اخه اقتصادی که در همی زمینها شکست خورده اس و هیچ چشم انداز مثبتی براش نیست وبا این دزدیهای نجومی این حضرات چطور میشه انتظار داشت که بهبودی در قیمت ارز ومعاش مردم اتفاق بیفته،با ور کردن یه همچین چیزی بازم خوشخیالی وخود گول زدنه مثل همیشه.
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
۶۳
فضول بک - سوئد، سوئد
سرنوشت پول جمهوری اسلامی ?. رابرت موگابه ۹۳ ساله - که پس از استقلال در سال 1980 حکومت زیمبابوه را بر عهده داشت . مدت کوتاهی پس از آنکه قانونگذاران در جریان محکومیت علیه وی اقدام به محکومیت او کردند، از قدرت کنار زده شد . ایشان انقلابی بود که مثل اکثر انقلابیون دنیا تبدیل به دیکتاتور گردید و باعث ادامه بدبختی مردم و کشور خود شد . در زمان ایشان زیمبابوه پول نقد را برای چند ماه 2009، زمانی که کشورش یکی از بدترین حالت های تورم در طول تاریخ را تجربه کرد، اسکناس ۱۰۰ هزارمیلیاردی ( ۱ و 14 صفر ﴾ دلار زیمبابوه را درست کرد . این اسکناس از نظر عدد برزگتر از تولید ناخالص جهان است ﴿۲۰۱۹) ۷۸ هزارمیلیارد دولار امریکا. این اسکناس بی ارزش حتی کمتر ازپول یک بلیط اتوبوس درون شهری بود
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۰
۳۵
Pahbod666 - لندن، انگلستان
مغلومه این منفی های که به این مطلب زدن کاره کیاست: قشر کارگر پناهنده با کیسهای دروغی که با گرونی پوند تو ماتحتشون عروسی شده بود چون با خفت خودشون رو میزنن به چلاقی و معلولیت تا دولت بهشون گیر نده برن سرکار و قانونی که مالیات بدن ، دولت اجاره خونشون رو کامل بده و حقوق بیماری و معلولیت بگیرن،بعد یواشکی برن بازار سیاه پیش ایرانیها و پاکستانیها و عربها و جهان سومی های دیگه کارهای پست مثل عملگی،بنایی،ماشین شوری،گارسونی،غذا در خونه مردم بردن،ناخن و مو کوتاه کردن بکنن و این پولها رو با صراف یواشکی بفرستن ایران اونجا خونه و زمین بخرن پز بدن.
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
۵۰
-xAdolf - اخن، آلمان
[::Pahbod666 - لندن، انگلستان::]. نه اینکه دارن از ارث پدر جنابالی میگیرن از مملکت ابا اجدادی شما، تو خودتتم اضافه اویزنونی تو این اروپا دیگه بعد از ۳۰سال زندگی در اینجا انقدر تجربه کردم که این اروپاییها بر خلاف ادعای ظاهری چشم دیدن ما اسیایا رو کلاً ندارن، بیخود خودتتو برای اموال انیگلیس جر نده که ارزش دستمال براشون در اخر نداری. حالم از امثال خارجیهای مثل تو بهم می خوره که تا دوروز می یان تو این کشور جوری ادعاشون میشه که خود مردم اصلی این ممکتا ادعا نمی کنن، خیلی بیل زنی در. خودتو بیل بزن به کسی کاری نداشته باش.
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۹
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
[::Pahbod666 - لندن، انگلستان::]. این منفیها رو کسانی مسدن که میدونن دلار 13تومن بالا رفته نه 2تومن و بازی به مرگ بگیر به تب راضی بشن ادامه دارد.
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::-xAdolf - اخن، آلمان::]. ایول داداش! برفرض هم که بیان و پناهنده بشن و هر کاری که این بابا گفته بکنن. اولا دارن کار میکنن، دوما دلیل اوارگی این بدبختایی که ایشون ازشون اسم میبره افرادی مثل خود همین یارو هستن. سوما یکی بهش بگه شما هم خونه بخر پز بده. دیگه عرضه اش رو نداری چرا عین ترقه بالا پایین میپری؟
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۲۱:۴۹
۳۵
Pahbod666 - لندن، انگلستان
[::-xAdolf - اخن، آلمان::]. حالت بهم میخوره بپر تو توالت سیفون هم بکش بری پایین،فضول باشی مگه کسی از تو نظر خواست؟ بعدش هم من کی طرف انگلیسیها و اروپائیها رو گرفتم که سوزشت بالا زد؟ من از قشر دو زاری مهاجر ایرونی ایراد گرفتم که بخاطر طمع و فخر فروشی و پول،دلشون میخواد قیمت ارز بالا باشه حتی به قیمت رنج و فشار مردم داخل. شیر فهم شدی ؟ دفعه بعد هم تا چیزی نمیدونی وراجی نکن.
دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۲
۵۰
-xAdolf - اخن، آلمان
[::Pahbod666 - لندن، انگلستان::]. ساندویچ تخم مرغ تو خودتت انقدر مونگولی که حتی نمی فهمی چی نوشتی، تود اری ته تو جر میدی که مهاجرا چرا مالیات نمیدن وچرا دولت پول اجاره شونو میده. میگن شاه می بخشه تو شاقولی نمی بخشی، اونا خودشون حرف نمی زنن تو زر می زنی، بعدشم تو فضولی یا من که تمام اون چرتی که نوشتی دخالت در کار دیگرانه، من گفتم پرفسور که خدارو شکر جنابالی رو برای پست نخست وزیری به انگلیس دعوت کردن، ....تو کار دیگران دخالت نکن.
‌سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۹
۵۰
-xAdolf - اخن، آلمان
[::hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا::]. با سلام خدمت شما ازت ممنونم، حتماً شما خودتت می دونی امثال این بابا از چه تیپای هستن، تا دیروز تو ایران از گشنگی ظهر از خواب بیدار می شدن، تا می رسن اینور دیگه ننه بابای خودشونم نمی شناسن.
‌سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۱
۲۵
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
[::Hooloo7 - گوتنبرگ، سوئد::]. برعکس گفتی. اولا اون لورل بود که زد تو سر هاردی. ثانیا آجر هم نبود و چوب بیس‌بال.
‌سه شنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +397مجری شبکه منوتو خطاب به شنونده طرفدار حکومت: همون پادشاه شماها رو پررو کرد
  • +221دانشگاه ییل یک پژوهشگر ایرانی را به ظن ارتباط با یک گروه فلسطینی از کار تعلیق کرد
  • +184بزرگداشت سپهبد نادر جهانبانی توسط مردم بر سر مزارش در تهران، ۴۶ سال پس از تیرباران
  • +174یک کارشناس بلژیکی : در حمله به ایران اسرائیل شاید اول رهبر را بزند
  • +168احمد کسروی؛ اندیشمندی فراتر از زمانه‌ که امروزِ ایران را پیش‌بینی کرده بود
  • +165روبیو: ما ویزاها و یا گرین‌کارت‌های حامیان حماس را لغو می‌کنیم تا بتوان آن‌ها را اخراج کرد
  • +159سکانس ترور و کشته شدن عمر بن خطاب، به دست «ابولؤلؤ یا پیروز نهاوندی» در سریال«معاویه»
  • +125آقای حسن خمینی اگر اندکی وجدان دارید لطفا به بند بند این نوشته پاسخ صریح دهید
  • +114نشست شورای امنیت؛ بریتانیا هشدار داد تمام تحریم‌ها علیه ایران بازمی‌گردد
  • +111طرح نتانیاهو برای خامنه‌ای بعد از نوروز؛ طرح ۱۴۰۴ موساد؛ ترور مقام‌های ارشد در ایران