کانیه وست ، خواننده رپ آمریکا و همسر کیم کارداشیان ،رقیب جدید ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری

یورونیوز :کانیه وست، رپر، ترانه‌سرا، تهیه‌کننده موسیقی و طراح مد آمریکایی روز شنبه رسما اعلام کرد که برای انتخابات ریاست‌ جمهوری ماه نوامبر در ایالات متحده نامزد خواهد شد.

این خواننده سرشناس که از هواداران دونالد ترامپ‌، رئیس جمهوری کنونی ایالات متحده به شمار می‌‌رود پیش‌تر اعلام کرده بود که خود را برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آماده می‌کند اما در یک تغییر موضع ناگهانی از آمادگی برای نامزدی در انتخابات ماه نوامبر خبر داده است.


کانیه وست با انتشار توییتی ضمن اعلام رسمی تصمیم خود برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو در کشورش نوشت: «ما باید اکنون با توکل به خدا، یکپارچه کردن دیدگاه‌ها و تلاش برای ساختن آینده، در راه تحقق وعده آمریکایی گام برداریم.»

این خواننده ۴۳ ساله که جدا از شهرت از ثروت مالی هنگفتی نیز برخوردار است بدون شرحِ توضیحی بیشتر، تاکید کرده که مصمم است تا به عنوان نامزد در انتخابات ریاست‌ جمهوری ماه نوامبر شرکت کند.
گام بلندپروازانه کانیه وست برای رقابت‌ با چهره‌های سرشناس سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری را می‌توان برگرفته از روحیه جاه‌طلبی وی دانست که به صورت نمادین در یکی از ترانه‌های وی منعکس شده است.

او در ترانه‌ای با مضمون «ستاره را هدف بگیر» این ایده را مطرح می‌کند که اگر سقف آرزوی تو رسیدن به ستاره‌ها باشد در این صورت اگر به ستاره نرسی و سقوط کنی دست‌کم روی ابرها خواهی افتاد.

کانیه وست با اتکا به حدود ۳۰ میلیون دنبال‌کننده در شبکه اجتماعی توییتر امیدوار است بتواند آراء قابل ملاحظه‌ای در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کسب کند.

او با توجه به دیدگاه جاه‌طلبانه‌ای که دارد امیدوار است حتی در صورت تحقق نیافتن سقف آرزوها، همان‌طور که در ترانه «ستاره را هدف بگیر» اشاره شده به مرتبه‌ای بالاتر از آنچه هست، دست یابد.
کانیه وست، همسر کیم کارداشیان، مدل، بازیگر و چهره مشهور تلویزیونی در ایالات متحده طی سال‌های اخیر به دلیل مشکلات روان‌پریشی، اظهارات جنجالی در باره برده‌داری و نیز حمایت از دونالد ترامپ بارها مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته و به تیتر یک روزنامه‌ها در این کشور تبدیل شده بود.

این خواننده جنجالی سال ۲۰۱۸ در راستای حمایت از دونالد ترامپ در دفتر کار رئیس جمهوری آمریکا با وی دیدار کرد؛ اما یک سال پس از آن در جریان گفتگویی یادآور شد که حمایت از ترامپ در واقع شگردی برای به سخره کشیدن دمکرات‌ها و نیز هموار کردن راه رقابت‌ وی برای رسیدن به کاخ سفید بوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۴
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

اینجا تو دانمارک خیلی از دخترها به کیم کارداشیان حسودی و مرتب تو یه صفحات مخصوصی هم کامنت میزارن. کل کلامشون اینه: دلی که این هر شب از عزا درمیاره، ما به خواب هم نمی‌بینیم!
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
۶۴
فرید1614 - بروکسل، بلژیک

همین مونده این بیاد سر کار :))
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
۴۶
ekman - شیراز، ایران

حتما کارداشیان هم میخواد بانوی اول امریکا شود!!!
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۶
۷۳
پیکان۵۸ - مالمو، سوئد

این پفیوز هم می‌خواد از آب گلالود ماهی‌ بگیره،چون،، پولید،، سیاه بود و اوباما هم رئیس جمهور شد،حالا گفته سنگی‌ میندازیم حالا فکر کرده گارداشیان کی‌ هست.
یکشنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
۶۰
ادوینو - گوالف، کانادا
رییسوجمهوری امریکا هم شده آبدو خیاری هر کی منزلتی داره خواب رییس جمهوری میزنه تو سرش مثل ایران هر چغال بقالی میخواهد کاندیدبشود این برای گول زدن مردمه وخندهدار اینه که خوده اون یاردانقلیها می دانند که از فیلتر بیرون نمی آیند واین به معنای توهین به شعور بیشعور مردم است(البته آنها که کاندید میشوند) که به خواسته خود فریب میخورند عجب ملتی ساختی خدا خودشون خودشونو گول میزنند آخوندا هم راه گول زدن مذهبی را خوب یاد گرفتن در فیضیه قم.
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۳
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
ترامپ چقدر گند زده که این هم فکر میکنه شانسی برا بردن داره با اون پرونده کاری زنش. کاخ سفید میشه حرمسرا سیاها
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۶
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
چون بایدن می خواهد یک زن سیاه پوست را معاون خودش کند احتمال دارد که کانیه وست هم معاون ترامپ بشود تا دموکرات ها زیاد به ارا اقلیت ها اویزان نشوند
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۱
۶۰
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
احمدی نژاد رو بفرستین تا آمریکا رو آبادتر کنه!
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۸
۳۱
آذرمیانه - آذربادگان، ایران
گاگول تر از اینا ارمنستان هست ..چند سال پیش ای خواهران قارداشیان رفته بودند ارمنستان غوغا شده بود...برده بودنشون با رئیس جمهور و وزراش جلسه گذاشته بودند چون ارمنی هستند ...ببین اون چه رئیس جمهور گاگولی هست که فکر میکنه این چند تا مدل که با نشون دادن بدنشون پول در میارن برای ترقی کشورش برنامه دارن ارائه بدند!!!
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • از تجهیزات جنگ الکترونیک تا عملیات در عمق ایران؛ آمریکا تمام مقدمات حمله نظامی را فراهم کرده است
  • تصاویری از جابجایی نیروهای ائتلاف به رهبری آمریکا از سوریه به سمت اربیل کردستان
  • مقام سابق وزارت کشور از آماده‌سازی چندساله جمهوری اسلامی برای کشتار بزرگ معترضان خبر داد
  • «هدی بیوتی»: من معذرت میخواهم منظورم را خیلی بد گفتم، دوستان ایرانی آگاهم کردند
  • به سیرک اطلاعاتی جمهوری اسلامی خوش آمدید/ محسن رضایی در مورد خواسته‌های موشکی آمریکا: غلط کردند
  • مطهری:خانمها هرجور بخوان میان بیرون. مشروب الکلی هم که راحت گیر میاد پس دیگه برای چی اعتراض می‌کنید
  • نیویورک تایمز: ایران گفتگو بر سر برنامه موشکی و گروه‌های شبه‌نظامی در منطقه را پذیرفته است
  • سخنگوی ارتش ایران به آمریکا: دسترسی ما به پایگاه‌های شما آسان است
  • صدراعظم آلمان: گفته‌های عراقچی ناشی از حس ناامنی و عصبی بودن اوست
  • روایت پزشکان از قتل مجروحان اعتراضات در بیمارستان‌ها؛ «بیمار را از آی‌سی‌یو به سردخانه می‌بردند»
  • +312شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +282روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +241نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • +240کنفرانس امنیتی مونیخ پس از لغو دعوت از نماینده جمهوری اسلامی شاهزاده رضا پهلوی را دعوت کرد
  • +199بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +170نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +161تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +152خروج دسته‌جمعی سفرای جمهوری اسلامی از اتحادیه اروپا و بازگشت به ایران
  • +147وال‌استریت ژورنال: دوران چانه‌زنی با جمهوری اسلامی تمام شد؛ توافق یعنی «تغییر رژیم»
  • +138نور پهلوی: ایرانیان زیر نظامی زیسته‌اند که نماینده کرامت، آرمان‌ها و میراث آن‌ها نیست