سخنگوی ارتش ایران :طبیعی است در رزمایش‌ها اتفاقات ناگواری هم رخ بدهد

در حادثه ناوچه کنارک ۱۹ نفر جان خود را از دست داده و ۱۵ نفر نیز مجروح شده‌اندبی بی سی :شاهین تقی‌خانی، سخنگوی ارتش ایران می‌گوید "در رزمایش‌هایی که نیروی دریایی انجام می‌دهد، شرایط منطبق با صحنه‌های واقعی نبرد ایجاد می‌شود و طبیعی است در رزمایش‌ها و کارهای بزرگی که صورت می‌گیرد، مخاطراتی هم وجود دارد و ممکن است اتفاقات ناگواری هم رخ بدهد".

سه روز پیش، در جریان یک رزمایش دریایی در آب‌های نزدیک بندر جاسک، ناو جنگی جماران نیروی دریایی ارتش ایران به ناوچه کنارک شلیک کرد.


ارتش ایران در اطلاعیه‌ای تایید کرد که در این حادثه ۱۹ نفر جان خود را از دست داده و ۱۵ نفر نیز مجروح شده‌اند. در اطلاعیه ارتش هیچگونه اشاره‌ای به چگونگی وقوع این حادثه و گزارش خبرنگاران حاضر در محل مبنی بر شلیک اشتباهی ناو جماران به ناوچه کنارک نشده است.

امروز اما سخنگوی ارتش ایران گفته است تمام ابعاد این حادثه توسط تیم‌های کارشناسی در دست بررسی است.

سخنگوی ارتش همچنین گفته "عزیزان ما در نیروی دریایی ارتش برای آمادگی در روزهای حساس و خاص و مقابله با دشمن، باید دل به دریا بزنند و کارهای سخت و دشوار انجام دهند. این کارهای سخت، مخاطرات و نگرانی‌های خاص خود را نیز دارد".

شاهین تقی‌خانی گفت که پس از حادثه کنارک، رهبر، رئیس جمهوری و فرمانده سپاه "پیام‌های دلگرم کننده‌ای" برای ارتش فرستاده‌اند که "موجب ارتقای روحیه" ارتش و به طور ویژه نیروی دریایی شده است.

او گفت که "خون شهدای حادثه کنارک" باعث سبب شده نیروی دریایی ارتش "با شرایط روحی بهتر" به کارش ادامه بدهد.

ناوچه کنارک از جمله شناورهای پشتیبانی کلاس هندیجان است که در منطقه سوم دریایی نیروی دریایی ارتش خدمت می کرد.

این ناوچه که ساخت هلند است، به دو لانچر دوتایی موشک نور تجهیز شده و از قابلیت مین‌ریزی برخوردار بود.

ناو جماران که ساخت ایران است به موشک های ضدکشتی مجهز است.
محل حادثه
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
hamidesabz - لندن، انگلستان

طبیعی نیست آدمهایی مثل تو و رییس هایت در راس نیروهای مسلح باشند!!
‌چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۵
۴۵
Alphabet - پترس، یونان
این حیوان که عضوی از خانواده اش را از دست نداده که این چیزا براش غیر طبیعی باشه. اصلا نابودی ایران و ایرانیان, نزول نکبت و بدبختی, زلزله, سیل, اختلاس و دزدیهای میلیاردی, فروش آب, خاک و منابع طبیعی کشور و همه چیز غیر عادی این مملکت برای این موجود فضایی بی عقل عادی و طبیعیه. البته که مشتی قاتل همچون رئیس جمهوری و فرمانده سپاه, رهبر علیل "پیام‌های دلگرم کننده‌ای" براتون می فرستند که تا "موجب ارتقای روحیه تون " بشه. غیر از این بود تعجب میکردیم.
‌چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۸
۳۶
آش با جاش - سیاهکل، ایران
همینجوری هم کشتن مردم سرزمینمان رو طبیعی جلوه می‌دهند. کفتارها دیگه به خودزنی افتادن، چون دژمن نیست
‌چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا