قایق‌های محلی پیش از رسیدن ارتش، سرنشینان کنارک را نجات دادند

ایران اینترنشنال :بنا بر اطلاعات تازه‌ای که به دست ایران اینترنشنال رسیده، تعدادی از مجروحان و جان‌باختگان ناوچه کنارک، به وسیله قایق‌‌های ماهی‌گیری محلی به ساحل منتقل شدند.

چند منبع محلی مطلع که به دلایل امنیتی نخواستند هویتشان فاش شود به ایران اینترنشنال گفتند نیروهای امداد ارتش جمهوری اسلامی «با تاخیر چندساعته» برای نجات افراد وارد عمل شدند.


طبق گفته این منابع، اگر قایق‌های محلی، تعدادی از سرنشینان ناوچه کنارک را نجات نمی‌دادند شمار قربانیان به مراتب افزایش می‌یافت.

اطلاعات مستند درباره نجات نیروهای ارتش از سوی قایق‌های محلی نزد ایران اینترنشنال موجود است اما به دلیل حفظ هویت منابع، آنها را منتشر نمی‌کند.

براساس گزارش‌های غیررسمی، ناوچه کنارک عصر یکشنبه ۲۱ اردیبهشت، در جریان یک رزمایش هدف حمله موشک ناو جماران متعلق به نیروی دریایی ارتش قرار گرفت.

روابط عمومی نیروی دریایی ارتش د‍ر اطلاعیه‌ای بدون اعلام دلیل بروز حادثه، اعلام کرده که در جریان این اتفاق، ۱۹ نفر کشته و ۱۵ نفر مجروح شده‌اند.

یک منبع محلی دیگر هم به ایران اینترنشنال گفت علیرغم سطح بالای خطر به دلیل برگزاری رزمایش نظامی، این منطقه پاکسازی نشده بود و به قایق‌های محلی اخطار قبلی درباره حضور نیافتن در محدوده برگزاری رزمایش داده نشده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا