بازگشایی مساجد در ۱۳۲ شهر ایران همزمان با اوج گیری شیوع کرونا در ۱۵ استان

بی بی سی : همزمان با گزارش وزارت بهداشت ایران درباره روند "صعودی" شیوع ویروس کرونا در ۱۵ استان از جمله قم و گیلان و اصفهان، مساجد ۱۳۲ شهر بازگشایی شده‌اند. این تصمیم به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته شده که با ریاست حسن روحانی، رئیس جمهورر، تشکیل می شود.
 

دولت ایران گفته است که بازگشایی مساجد در این شهرها با رعایت مقررات بهداشتی خواهد بود. حسن روحانی از شهرهایی که مساجد آنها باز شده با عنوان "مناطق کم خطر" یا "شهرهای سفید" نام برده و گفته در ایران شهرها نماز جمعه هم برگزار خواهد شد.

 
رسانه های ایران همزمان با بازگشایی مساجد در برخی شهرها گزارش داده اند که بر اساس آمار رسمی وزارت بهداشت، شیوع ویرو کرونا در ۱۵ استان روند صعوی پیدا کرده است.
 
خبرگزاری ایسنا می گوید بنابر اعلام وزارت بهداشت روند صعودی یا شروع دوره اوج بیماری، در ۱۵ استان قم، لرستان، ایلام، گیلان، گلستان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، زنجان، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه مشاهده می‌شود.
 
بر اساس گزارش وزارت بهداشت استان کردستان "احتمالا" به تازگی به وضعیت پایدار رسیده اما در اردبیل و سمنان ناسازگاری داده‌ها اجازه تحلیل درستی از وضعیت شیوع بیماری را نمی‌دهد.
 
پس از اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا و بیماری کووید-۱۹ در اول اسفند ۱۳۹۸، قم و گیلان به ترتیب از اولین استان‌هایی بودند که دولت ایران از شیوع گسترده ویروس در آنها خبر داده بود.
 
بازگشایی کسب و کارها و ادارات در ایران از ابتدای اردیبهشت و رفع محدودیت‌های ترددی بین استان‌ها یکی از مسائلی است که صاحبنظران آن را عامل احتمال شیوع مجدد کرونا و ایجاد موج جدید می‌دانند با این حال حسن روحانی روحانی امروز خبر از رفع محدودیت‌های جدید برای بازگشایی اماکن مذهبی و مدارس در برخی نقاط داد.
 
مسئولان بهداشتی و اداری در برخی استان های ایران به خصوص مناطقی که پذیرای گردشگر هستند نیز در هفته‌های اخیر هشدار داده‌اند که ممکن است رفع محدودیت‌ها و بازگشایی‌ها موجب بروز موج دوم شیوع کرونا در ایران شود.
 
در دو ماه و نیمی که از اعلام شیوع رسمی ویروس کرونا در ایران می گذرد بیش از ۶ هزار ایرانی جان خود را از دست داده اند.
 
آمار رسمی وزارت بهداشت ایران حاکی از ابتلای نزدیک به ۱۰۰ هزار ایرانی به ویروس کرونا از اول اسفند ماه تاکنون است.
 
در حال حاضر مدارس و دانشگاه های ایران تعطیل است و از زمان شیوع ویروس کرونا دیدارها و برنامه های عمومی آیت‌الله علی خامنه ای، متوقف شده و جلسات مجلس خبرگان رهبری و مجمع تشخیص مصلحت نظام هم برگزار نشده است.
 
همزمان جلسات مجلس شورای اسلامی آغاز شده و نمایندگان در صحن علنی حاضر می شوند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی