یک زن دونده اهل آفریقای جنوبی در چالش «نایکی» کریستیانو رونالدو را شکست داد

صدای آمریکا :کَستِر سمنیا، دونده زن مشهور اهل آفریقای جنوبی، با شرکت در «چالش جام اتاق نشیمن نایکی» (به انگلیسی: Nike Living Room Cup Challenge)، رکورد کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی تیم فوتبال یوونتوس، را شکست و خبرساز شد.
 

او در این چالش موفق شد در حالی که به پشت خوابیده بود ظرف ۴۵ ثانیه، ۱۷۶ بار دست‌هایش را به نوک انگشتان پای خود بزند. رکورد کریستیانو رونالدو برای این حرکت بسیار دشوار ۱۴۲ بار بود.

 
موفقیت کستر سمنیا و غلبه او بر یکی از بزرگترین بازیکنان فوتبال جهان، بازتاب زیادی در شبکه های اجتماعی داشت و بسیاری این دونده زن را تشویق کردند.
 
برخی نیز با اشاره به حواشی پیرامون کستر سمنیا و مشکلاتی که در سال‌های اخیر به دلیل میزان غیرعادی تستسترونش داشته است، رکوردشکنی او به عنوان یک زن را نپذیرفتند.
 

کستر سمنیا در مقایسه با سایر زنان، تستسترون بیشتری دارد و این موضوع با اعتراض گروهی از ورزشکاران زن همراه شده است. این پرونده به دادگاه عالی ورزش نیز رسید که تاکنون نتیجه مشخصی نداشت.
 
«چالش جام اتاق نشیمن نایکی» با هدف حفظ آمادگی جسمانی در دوران قرنطینه خانگی انجام می شود و ورزشکاران حرفه ای و حتی افراد معمولی، دوستان و یا همکاران خود را به چالش های متنوع ورزشی دعوت می کنند.
 
تصاویر این حرکات ورزشی، نرمشی، و یا کششی به عنوان یک پدیده محبوب و سرگرم‌کننده، در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +317پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +213برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +198دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +192شاهزاده رضا پهلوی: خون زیادی ریخته شده و برای ما راه بازگشتی وجود ندارد
  • +163سقوط جمهوری اسلامی حتمی و اجتناب‌ناپذیر است؛ چه با جنگ چه بی‌جنگ
  • +149شاهزاده رضا پهلوی: هم‌وطنان از من خواسته‌اند نیروهای اپوزیسیون را یکپارچه کنم
  • +146جدال لفظی علی کریمی و علیرضا امیرقاسمی در تجمع ایرانیان لس‌آنجلس + ویدیو
  • +138شاهزاده رضا پهلوی: ماموریتم برگزاری انتخابات آزاد در دوران گذار است؛ به‌زودی جشن آزادی را برپا خواهیم کرد
  • +137درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: اینکه ساختار ایران جمهوری باشد یا مشروطه سلطنتی، تصمیم مردم خواهد بود