ملکه الیزابت در یک سخنرانی کم‌سابقه درباره ویروس کرونا با مردم بریتانیا صحبت می‌کند

رادیو فردا :بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا، روز جمعه یک هفته پس از مثبت بودن تست کرونای خود گفته است که همچنان در قرنطینه خانگی است. در همین حال، قرار است که ملکه بریتانیا روز یکشنبه در خصوص شیوع ویروس برای مردم این کشور سخنرانی کند.
 

کاخ باکینگهام در بیانیه‌ای گفته است: پیام ضبط شده ویژه‌ ملکه (بریتانیا) خطاب به مردم درباره شیوع ویروس کرونا یکشنبه ساعت هشت شب پخش خواهد شد.

 
رویترز می گوید، این پنجمین باری است که الیزابت دوم طی ۶۸ سال سلطنتش به جز در ایام کریسمس سخنرانی می‌کند.
 
گفته می‌شود که ملکه بریتانیا در این پیام از اقدامات بخش بهداشت درمان کشور در مقابله با شیوع ویروس کرونا تقدیر خواهد کرد.
 
شمار قربانیان ویروس کرونا در بریتانیا با ۶۸۴ نفر افزایش در روز پنج‌شنبه به سه هزار و ۶۰۵ نفر رسید که یک جهش ۲۳ درصدی است.
 
شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در بریتانیا تا ساعت ۹ صبح جمعه به ۳۸ هزار و ۱۶۸ نفر رسیده است. در این کشور تاکنون از ۱۷۳ هزار و ۷۸۴ نیز تست کرونا گرفته شده که اکثر آنها منفی بوده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند