چرخش هشت گونه کروناویروس در کره زمین

دویچه وله :در حال حاضر ۸ گونه کرونا‌ویروس‌در سراسر جهان در حال چرخش هستند و دنباله‌ای از مرگ و بیماری را ایجاد کرده‌اند.
 

به گزارش یو‌اس‌آ تودی جهش ژنتیکی یا موتاسیون برای یک ویروس طبیعی است و خوشبختانه جهش‌های ژنتیکی کرونا‌ویروس نه تنها خیلی سریع نیست، بلکه تا به حال باعث تقویت قابلیت کشندگی آن نیز نشده است. کندی سرعت جهش این ویروس ممکن است باعث شود بر خلاف آنفلوآنزای فصلی (که سالانه نیاز به واکسن جدید دارد) تنها به یک واکسن واحد نیاز باشد.

 
به گفته چارلز چیو، استاد بیماری‌های عفونی در دانشگاه کالیفرنیا ویروس آنقدر آهسته جهش می‌یابد که گونه‌های آن تفاوت‌های اندکی با هم دارند. این جهش ۸ تا ۱۰ برابر کندتر از ویروس آنفلوانزا و شبیه به ویروس‌هایی از قبیل سندرم شدید تنفسی حاد (SARS) و سندرم تنفسی خاورمیانه (MERS) است.
 
علاوه بر این در حالی که پرسش‌های زیادی در مورد شیوع بیماری کووید ۱۹ وجود دارد، یک واقعیت در جامعه علمی به طور گسترده پذیرفته شده است: ویروس در آزمایشگاه به وجود نیامده، بلکه جانواران به‌ویژه خفاش‌ها میزبان آن بوده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سپاه، پدافند هوایی و تاسیسات موشکی: اهداف احتمالی در حمله آمریکا و اسرائیل به ایران
  • مهدی نصیری: مردم ایران و شاهزاده در پی استقرار پادشاهی مشروطه‌اند
  • گزارش کامل روزنامه «استرالیَن» از زندگی آزاد هانیه صفوی، دختر یحیی رحیم صفوی، فرمانده ارشد سپاه در استرالیا
  • دیپلماسی یا درگیری؟ کارشناسان: احتمال صلح یا جنگ بین ایران و آمریکا «برابر» است
  • شوخی با ترامپ؛ اگر ترامپ به جای آمریکا کشور دیگری از جمله ایران به دنیا می‌آمد اسمش و ظاهرش چطور بود؟
  • پیام کاخ سفید به مناسبت چهلم کشتار معترضان: رژیم ایران بداند که دونالد ترامپ به آنچه می‌گوید، متعهد است
  • نتانیاهو: اگر تهران حمله کند پاسخ ما غیرقابل تصور خواهد بود
  • دونالد ترامپ ضرب‌الاجل۱۰ روزه داد ؛ طی ۱۰ روز معلوم می‌شود با ایران توافق خواهد شد یا نه
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • مسیح علی‌نژاد در ژنو عکس خامنه‌ای، پزشکیان ظریف و روحانی را پاره کرد