گزارش‌ها: ایران و فرانسه دست به معاوضه زندانیان زدند

رادیو فردا :قوه قضائیه ایران از آزاد شدن جلال روح‌الله‌نژاد مهندس ایرانی که به اتهام دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه ایران بیش از یک سال در زندان‌های فرانسه بود، خبر داد و اعلام کرد یکی از زندانیان فرانسوی نیز آزاد شده است.
 

خبرگزاری میزان،رسانه قوه قضاییه، روز جمعه اول فروردین در گزارشی نوشت، دادگاه‌های فرانسه و دیوان عالی این کشور درخواست آمریکا برای استرداد روح‌الله نژاد را تایید کرده بودند، ولی دولت فرانسه با تغییر این تصمیم، وی را آزاد کرد.

 
این گزارش می‌افزاید: «با توجه به همکاری قوه قضائیه برای آزادی یکی از زندانیان فرانسه با استفاده از تخفیف مجازات؛ دولت فرانسه در همکاری متقابل با تغییر تصمیم قبلی وی را آزاد کرد.»
 
خبرگزاری میزان اما اشاره نکرده که کدام یک از دو زندانی فرانسوی در ایران آزاد شده‌اند.
 
فریبا عادل‌خواه، پژوهشگر بنیاد مطالعات علوم سیاسی پاریس، ۱۷ خرداد پارسال پس از بازگشت به ایران توسط نیروهای اطلاعات سپاه در خانه خود بازداشت شد.
 
علاوه بر او، رولان مارشال، محقق فرانسوی و شریک زندگی خانم عادل‌خواه هم توسط سپاه بازداشت شد. آقای مارشال متخصص امور آفریقا است و برای دیدار با فریبا عادل‌خواه به تهران سفر کرده بود.
 
هنوز مقامات فرانسوی و رسانه‌های این کشور درباره جزئیات تبادل زندانی گزارشی نداده‌اند.
 
دستگاه قضایی ایران روز پنج‌شنبه نیز به مایکل وایت، شهروند آمریکایی را که از تیر ماه پارسال در ایران بازداشت شده بود، مرخصی پزشکی داد و او را آزاد کرد. واشینگتن ابراز امیدواری کرده که این گام آخر ایران نباشد و به آزادی کامل مایکل وایت و دیگر شهروندان آمریکایی زندانی در ایران بینجامد.
 
همچنین روز سه‌شنبه نازنین زاغری، شهروند ایرانی بریتانیایی با قید وثیقه از زندان اوین تهران به مرخصی آمد که این اقدام استقبال وزیر خارجه بریتانیا را به دنبال داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Alphabet - پترس، یونان
جمهوری اسـ... گروگانگیر ننگت باد, که جز رسوایی و بد نامی برای ایران و ایرانی چیز دیگری به ارمغان نیاورد.
جمعه ۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی