از مو‌ قرمز‌ها فاصله بگیرید

اسپوتنیک :به گزارش اسپوتنیک به نقل از نشریه سوئدی « Illustrerad Vetenskap»، تحقیقات جدید نشان داد که افراد مو قرمز  از برتری های ژنتیک برخوردارند.  اینکه آنها سرکش‌تر و «آتشین‌تر» هستند دیگر افسانه نیست و یک واقعیت محض است.
 

موقرمزها بهتر از دیگران می توانند غذای تند را  تحمل کنند. اما در مواردی تحمل درد آنها کمتر است. مثلا دندان درد و یا سرمای شدید، اما نسبت به سوختگی تحمل درد آنها بیشتر است. محققان همچنین به این نتیجه رسیدند که دُز داروی بیهوشی برای مو قرمز ها باید تا 30-20 درصد بیشتر از افراد دیگر باشد.

 
علت سرکشی و آتشی‌مزاج  بودن آنها نیز از نظر علمی ثابت شده است. جهش ژن باعث تولید آدرنالین می شود که باعث می شود تا این افراد حالتی سودایی و زود خشم داشته باشند. اما وجود چنین هورمونی به آنها کمک می کند خیلی سریع با شرایط فوق‌العاده بخوبی خود را وفق بدهند.
 
موی قرمز یک فرایند طبیعی است که در بین 1 تا  2 درصد جمعیت دنیا رخ می‌دهد. این رنگ غالباً در بین اهالی اروپای شمالی و غربی ،2 تا 6 درصد  دیده می‌شود و در مناطق دیگر کمتر است. این رنگ در افرادی به‌وجود می‌آید که دو نسخه از چیرگی روی کروموزوم 16 باعث جهش در پروتئین MC1R می‌گردد. پژوهشگران بریتانیایی به این نتیجه رسیده‌اند که حدود 40 درصد مردم جهان با هر رنگ پوستی، دارای ژن MC1R هستند که ناقل موی قرمز است. در صورتی که هر دو والد فرزند دارای موی قرمز باشند حد سرخ مو شدن کودکان آنها تا 25 درصد افزایش می‌یابد. در بریتانیا بیشترین شمار موقرمزها زندگی می‌کنند. بیشتر این افراد در اسکاتلند هستند.
 
این رنگ بواسطه سطح بالای رنگ‌دانه مایل به قرمز فئوملانین به نسبت سطح پایین رنگدانه‌های تیره یوملانین شکل می‌گیرد. افراد مو قرمز به ویتامین D بسیار کمتری نسبت به دیگران نیاز دارند. بدن افراد مو قرمز خود می تواند مقادیر زیادی ویتامین D تولید کند که به همین دلیل احتمال ابتلا به بیماری هایی مانند نرمی استخوان، دیابت و آرتروز را در آن ها کاهش می دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +165پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید