رئیس فدراسیون فوتبال آمریکا ضمن عذرخواهی از زنان ملی‌پوش این کشور استعفا داد

بازیکنان تیم ملی فوتبال زنان آمریکا که قهرمان جهان شده اند می‌گویند حقوقی به مراتب کمتر از مردان می‌گیرند و از فدراسیون فوتبال ایالات متحده شکایت کرده اند. صدای آمریکا :کارلوس کوردیرو، رئیس فدراسیون فوتبال آمریکا، پس از انتقادات گسترده نسبت به لحن نامناسب دفاعیات این فدراسیون در پرونده شکایت ملی پوشان زن آمریکایی، استعفا داد.
 

۲۸ بازیکن تیم ملی فوتبال زنان آمریکا با مراجعه به دادگاه فدرال و شکایت از اعمال تبعیض های جنسیتی توسط فدراسیون فوتبال این کشور، خواستار دریافت حقوق و مزایای برابر با ملی پوشان مرد هستند.

 
دادگاه بررسی این پرونده مهم را به صورت رسمی از پنجم ماه مه آغاز می کند.
 
فدراسیون فوتبال آمریکا در دفاعیات خود که به دادگاه ارائه شده است، مهارت و توانایی زنان فوتبالیست را کمتر از مردان فوتبالیست توصیف کرده است.
 
به ادعای این فدراسیون، بازی‌های تیم ملی فوتبال مردان آمریکا دشوارتر است و آنها به مصاف تیم‌های قدرتمندتری می‌روند و به همین دلیل حقوق بیشتری دریافت می کنند.
 
انتشار این دفاعیات در رسانه ها با انتقادات زیادی به ویژه از سوی ملی پوشان زن آمریکایی همراه شد و آنها به شدت از محتوای تبعیض آمیز این اظهارات انتقاد کردند.
 
بازتاب منفی عملکرد فدراسیون فوتبال آمریکا در این رابطه و فشار افکار عمومی، در نهایت موجب استعفای کارلوس کوردیرو شد.
 
او ضمن تأیید استفاده از واژه ها و کلمات نامناسب در این دفاعیات از ملی پوشان زن آمریکایی پوزش خواست و کناره گیری از سمتش را بهترین تصمیم برای آینده فدراسیون فوتبال این کشور توصیف کرد.
 
کارلوس کوردیرو مدعی است متن نهایی دفاعیات را پیش از ارائه به دادگاه نخوانده و در این زمینه مقصر است.
 
او از فوریه سال ۲۰۱۸ ریاست فدراسیون فوتبال آمریکا را بر عهده داشت و کارنامه مدیریتی قابل قبولی برخوردار است.
 
شکایت ملی پوشان زن آمریکایی یکی از چالش های بزرگ فدراسیون فوتبال آمریکا است. با توجه به افتخارات جهانی این تیم و تعداد تماشاگر بیشتر در ورزشگاه‌ها و تلویزیون، پرداخت حقوق و مزایای کمتر به این بازیکنان با انتقادات زیادی همراه شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیدار شاهزاده رضا پهلوی با شماری از مدیران و فعالان سیلیکون ولی
  • وزیر دفاع پیشین آمریکا و فرمانده سابق سنتکام: رژیمی که مردمش را قتل‌عام می‌کند، از درون سقوط نمی‌کند
  • پزشکیان به مردم آمریکا نامه نوشت: ادامه مسیر تقابل، پرهزینه و بی‌نتیجه است
  • ادعاهای مکرر ترامپ درباره جنگ با ایران؛ ۱۳ بار اعلام «پایان قریب‌الوقوع جنگ»
  • افشای هویت زن بی‌حجابی که در ویدیوی صدا و سیما در کنار یک آخوند در خیابان شعار می‌دادند
  • بریتانیا از سرنگون کردن بیش از ۱۰ پهپاد جمهوری اسلامی و استقرار هزار نیروی نظامی در خاورمیانه خبر داد
  • جعفرپناهی، نویسنده و کارگردان، با وجود حکم یک سال حبس از طریق مرز زمینی به ایران بازگشت
  • از لولو به هلو؛ تغییراتی باورنکردنی در سه سال، با کمی آرایش، تغییر سبک زندگی ، رژیم والبته کمی جراحی
  • پشت کودکان پنهان نشوید، بچه‌ها سرباز نیستند، بچه‌ها سپر نیستند
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +240شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +205شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +160پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +132سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +127ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید