اگر کرونا دنیا را فرا گرفت به کجا فرار کنیم؟

العربیه :هر ساعت که می‌گذرد، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا بیشتر می‌شود و هنوز هیچ امیدی به یافتن راه‌حلی برای ویروسی که هر روز مرز جدیدی در می‌نوردد و کشور جدیدی را فتح می‌کند، وجود ندارد. تا حالا به این فکر کرده‌اید، اگر روزی این بیماری‌ همه جهان را فرا بگیرد و راهی برای کنترل و مهار آن‌ها وجود نداشت، چه باید کرد؟ شاید فرار به فضا راهی غیر علمی و گران باشد، خصوصا که هنوز سیاره‌ای با شرایط مشابه زمین پیدا نشده است و علاوه بر آن بشر هنوز نتوانسته فضاپیمایی بسازد که بتواند تعداد قابل توجهی از افراد را منتقل کند.
 

دانشمندان برای پاسخ به این سوال فهرستی از اماکن امن روی کره زمین را تهیه کرده‌اند که به بشریت امکان پناه‌بردن و بازسازی زندگی بشری را می‌دهد. در این رده‌بندی به امن‌ترین مکان‌ها امتیاز 1 و به ناامن‌ترینشان امتیاز 0 تعلق گرفت. این اماکن بر این اساس رده‌بندی شده‌اند که کمترین احتمال انتقال بیماری را داشته و امکان بازسازی تمدن بشری و نجات انسان را فراهم سازند.

 
دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که جزیره‌های دورافتاده می‌توانند به انسان‌های آموزش‌دیده این امکان را بدهند که پس از وقوع فاجعه بشری، جهان را از نو بسازند.
 
در فهرست تهیه شده، 20 مکان امن در کره‌زمین پیدا شده که چنین شرایطی را دارند و سه کشور جزیره‌ای توانستند در سه رده اول این فهرست بایستند. استرالیا با 0.71 امتیاز، نیوزلند با 0.68 امتیاز و ایسلند با 0.64 امتیاز در سه رده اول ایستادند. بقیه 16 مکان این فهرست امتیاز کمتر از 0.5 کسب کردند و به این ترتیب مالت، ژاپن، کیپ ورد (دماغه سبز)، باهاماس، ترینیداد و توباگو، باربادوس، ماداگاسکار، کوبا، موریس، فیجی و جامائیکا در رده‌های بعدی ایستادند.
 
در این مطالعه و رده‌بندی جزایر کوچک در نظر گرفته نشده‌اند، زیرا که دارای نیروهای متخصص، آموزش‌دیده و ماهر متنوع که بتوانند حیات بشری را انقراض نجات داده و یا بازسازی کنند، ندارند.
 
کشورهای دیگر و یا خود همین کشورهای ذکر شده در فهرست ممکن است با تقویت خود و تغییر مثبت شرایط بتوانند جایگاه خود را در این فهرست ارتقاء دهند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا