مسی رکورد ۵۰ ساله پله را می‌شکند

العربیه :لیونل مسی، ستاره آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا و برنده 6 توپ طلا تنها چند گام با شکستن رکورد تاریخی ادسن آرانتس دوناسیمتو، ملقب به پله، ستاره فوتبال برزیل فاصله دارد. پله در طول دوران بازی‌های باشگاهی خود 643 گل به ثمر رساند و مسی تا کنون 626 گل به ثمر رسانده است.
 

مسی با سوپر هت تریک 4 گلی که روز شنبه 22 فوریه 2020 در مقابل باشگاه ایبار اسپانیا و در چارچوب هفته بیست و پنجم لالیگا به ثمر رساند، فاصله خود با رکورد تاریخی پله را به 17 گل رساند. رکورد 643 گل پله که برای باشگاه سانتوس برزیل بازی می‌کرد، 5 دهه دست نخورده باقی مانده بود.

 
در سوی مقابل پله که حالا در 79 سالگی به سر می‌برد، مسی 32 ساله قرار دارد که برای بارسلونا در 715 بازی، 626 گل، یعنی 0.87 گل در هر بازی، به ثمر رسانده است. او 436 گل در لالیگا، 114 گل در لیگ قهرمانان اروپا، 53 گل در کوپا دل ری (جام پادشاهی اسپانیا)، 14 گل در سوپر لیگ اسپانیا، 5 گل در جام باشگاه‌های جهان و 3 گل در سوپرلیگ اروپا به ثمر رساند.
 
مسی همچنین تا کنون 6 بار سوپر هت تریک (ثبت 4 گل در یک بازی) و 41 هت تریک (ثبت 3 گل در یک بازی) کرده است. علاوه بر این او در لیگ قهرمانان اروپا 2011-2012 توانست در پیروزی 7 بر 1 بارسلونا مقابل بایرلورکوزن آلمان 5 گل به ثمر برساند.
سوپر هت تریک‌های مسی مقابل آرسنال (2009-2010)، والنسیا (2011-2012)، اسپانیول (2011-2012)، اوساسونا (2012-2013)، ایبار (2017-2018) و بار دیگر ایبار (2019-2020) به ثبت رسیده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +163پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید