۱۱ روش برای مبارزه با هوس کردن شیرنی‌جات

العربیه :اگر در مسیر کاهش وزن دچار مشکل هستید و خیلی وقت است در رسیدن به وزن ایده آل بدلیل خوردن شیرینی شکست می‌خورید، باید این روش‌ها برای مبارزه با هوس شیرینی‌جات را امتحان کنید.
 
به راستی چگونه کمتر شیرینی بخوریم؟ میل به خوردن شیرینی جات امری بدیهی است اما مصرف زیاد مواد قندی برای سلامتی ما ضرر دارد. گاهی مقابله با وسوسه خوردن خوراکی‌های شیرین سخت است. پس باید چکار کنیم؟ در این‌جا 11 روش را برای شما ذکر کردیم.
1-منظم غذا بخوریداگر بین وعده‌های غذایی شما فاصله زیادی باشد، میل به خوردن خوراکی‌های شیرین افزایش می‌یابد. سعی کنید به طور منظم هر سه تا پنج ساعت غذا بخورید تا قند خون شما در میزان مناسبی قرار داشته باشد. بیشتر از پروتئین و غذاهای فیبر دار استفاده کنید.

2- مخلوط کردن غذاهااگر خوردن تکه‌ای از شکلات و کمی شیرینی شما را راضی نمی‌کند، می‌توانید خوراکی‌های شیرین را با غذاهای دیگر مخلوط کنید، به طور مثال، موز را با مقداری سس شکلات میل کنید یا بادام را با چیپس شکلات مخلوط کنید. در نتیجه نه تنها میل به خوردن شیرینی را در خود پاسخ داده اید، بلکه مواد مغذی نیز به شما رسیده است.

3- بیشتر بخوابید کمتر هوس شیرینی کنیدنکته کلیدی برای توقف هوس شیرینی و مواد شیرین، ایجاد تعادل در هورمون‌های گرلین و لپتین است. اگر بتوانید هماهنگی بین این هورمون‌ها را حفظ کنید هوس کمتری به مواد شیرین خواهید داشت. اما اگر کمتر از مقدار زمان پیشنهاد شده (7 الی 9 ساعت) در شب بخوابید به هدف خود دست نخواهید یافت.

4- ادویه‌جات به غذاهای‌تان اضافه کنیدگشنیز، دارچین، ماکارونی، جوز هندی و هل و میخک به طور طبیعی غذاهای شما را شیرین می‌کند و ولع شما را به خوردن کاهش می‌دهند.

5- خوردن میوهزمانی که میل شدید به خوردن شیرینی دارید، به جای خوراکی‌های شیرین، میوه بخورید. به این ترتیب فیبر کافی هم به بدن شما می‌رسد. دانه‌های روغنی، آجیل و میوه خشک هم جایگزین بسیار مناسبی هستند.

6- شیرینی‌ها را از خانه دور کنیدمواد خوراکی شیرین را دور از خانه و دفتر کارتان نگهدارید، وقتی شیرینی‌جات در دسترس‌تان نباشند، چه‌طور می‌توانید آن‌ها را بخورید!

7- حواس خود را پرت چیز دیگری کنیددر صورت امکان، در طبیعت پیاده‌روی کنید. ولع خوردن هر چیزی معمولا حداکثر 10 تا 20 دقیقه طول می‌کشد. اگر می‌توانید خودتان را با چیز دیگری سرگرم کنید، اغلب اوقات این حس پس از مدتی از بین می‌رود. هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، کار برای‌تان راحت‌تر می‌شود و کنار آمدن با ولعی که نسبت به شیرینی‌جات دارید نیز به مرور برای‌تان سهل‌‌تر خواهد بود.

8- روزتان را با مصرف مواد قندی آغاز نکنیدقند باعث می‌شود که شما هوس قند بیشتری کنید. به علاوه می‌تواند اشتهای شما را تحریک کند، بنابراین هرچه غذای بیشتری می‌خورید، غذای بیشتری می‌خواهید.

9- جایگزین پیدا کنیدبرای فرونشاندن میل شدیدتان به شیرینی، یک جایگزین سالم مانند ماست، جودوسر و کشمش که به شکل پارفیت با هم مخلوط شده اند، پیدا کنید. یک سیب را با مقداری کره بادام درختی بخورید. بجای استفاده از شکر دانه ریز در هنگام درست کردن پای‌ها یا کیک‌های خاص، از قند خرما که از خرماهای خشک پودر شده و خالص ساخته شده است و در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی سالم یافت می‌شود، استفاده کنید.

10- به میزان فراوانی آب بنوشیدگاهی اوقات نوشیدن آب یا آب گازدار می‌تواند به رفع ولعی که برای مصرف شیرینی جات دارید، کمک کند. همچنین یادتان باشد که گاهی اوقات آن‌چه که ما به عنوان یک ولع غذایی احساس می‌کنیم در واقع حس تشنگی است.

11- استرس را با خوردن شیرینی آرام نکنیدبسیاری افراد زمانی که استرس دارند، عصبانی هستند یا افسردگی دارند، میل بیشتری به خوردن خوراکی‌های شیرین پیدا کرده و از آن استفاده می‌کنند. اما بدانید که غذا مسائل روحی را بهبود نمی‌دهد. بهتر است برای حل مسائل روحی و روانی خود مشاوره و کمک بگیرید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • نتانیاهو: مجتبی خامنه‌ای عروسک خیمه‌شب‌بازی سپاه است؛ من باشم بیمه عمر برای مجتبی خامنه‌ای صادر نمی‌کردم
  • خبرگزاری‌های وابسته به جمهوری اسلامی: منصوره خجسته، همسر علی خامنه‌ای زنده است
  • کدام فرماندهان ارشد ایران در جنگ مشترک آمریکا و اسرائیل کشته شدند؟
  • محسن چاووشی: من «وسطم» ؛ لاریجانی: موشک «حسبی الله» چاووشی چه‌ها می‌کند زنده باد محسن چاووشی عزیز
  • «سنتکام» از مهار آتش‌سوزی در ناو هواپیمابر جرالد فورد خبر داد
  • اسرائیل حمله به ایست‌های بازرسی سپاه و بسیج را تایید کرد + ویدیو
  • ترامپ: از حضور تیم ملی فوتبال ایران استقبال می‌شود، اما «برای جان و امنیت خودشان» مناسب نیست
  • ایرانی‌ها چگونه با خانواده‌های خود در خارج از کشور در تماس می‌مانند؛ «فقط آنها می‌توانند تماس بگیرند»
  • بازداشت زن ۵۲ ساله ایرانی در بلژیک: اگر رهبر دستور بدهد حاضرم نارنجک هم به خودم ببندم
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +232تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +185شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +172شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +157وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید