درخواست گلریزان برای آزادیِ بازیگر «در پناه تو» /رامین پرچمی: بگذار مردم بفهمند من در زندانم

ایلنا: رامین پرچمی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که مدتی است به دلیل مشکلات مالی در زندان به سر می‌برد، قرار است با بازی در نمایش «آخرین بازی» به نویسندگی محمود استادمحمد و کارگردانی پارسوا پاکیزه در جشنواره تئاتر زندان‌ها روی صحنه برود.
 
هجدهمین دوره جشنواره تئاتر زندان‌های کشور از ۴ تا ۷ اسفند و در سه بخش تئاتر صحنه‌ای، خیابانی محیطی و نمایشنامه‌خوانی در برج آزادی برگزار می‌شود. که در آن گروه‌های تئاتری منتخب هر استان مشخص شده و به رقابت می‌پردازند. یکی از این آثار «آخرین بازی» نوشته محمود استادمحمد است که به کارگردانی پارسوا پاکیزه در بخش صحنه‌ای با حضور بازیگرانی که همگی زندانی هستند، روی صحنه می‌رود.
رامین پرچمی قرار است در این نمایش نقش «شروین» را ایفا کند؛ نقش شخصیت سوپراستاری که وارد توهم شده و در گذشته خودش زندگی می‌کند و اکنون در دوره فلاکت‌باری است.
 
یکی از دوستان نزدیک رامین پرچمی، درباره وضعیت رامین پرچمی می‌گوید او اکنون مجوز خروج از زندان را ندارد و نمی‌تواند مرخصی بگیرد، پیش از این شرایط بدی داشته و خیلی چیزها را فراموش کرده بود. اما قرار است با نمایش «آخرین بازی» در جشنواره تئاتر زندان‌ها روی صحنه برود و در هنگام اجرای این نمایش همتی عالی برپا شود که در آن از نویسنده‌ها، تهیه‌کنندگان، کارگردان‌ها، ‌بازیگران و خیران دعوت شود تا در این جشنواره تئاتر، او را ببینند و شاید اتفاق خوبی بیفتد.
 
او همچنین به نقل صحبت‌هایی از رامین پرچمی پرداخت مبنی بر اینکه این بازیگر گفته است: «من فقط دوست دارم دوباره روی صحنه بروم، آزاد شوم و به سینما و تئاتر و تلویزیون برگردم. از اینکه فردا بگویند از داخل زندان و در کسوت یک زندانی آمده و تئاتر کار می‌کند نگرانی ندارم و نمی‌ترسم. چون برای اینکه دوباره به جامعه و به بازیگری برگردم و روی صحنه دیده شوم هر کاری را انجام می‌دهم. دوست دارم آن رامین پرچمی راکه کشته شد با بازیگری در تئاتر دوباره زنده کنم. بگذار مردم بفهمند من در زندانم و چنین شرایطی دارم،‌ شاید آدم‌هایی پیدا شدند و دستم را گرفتند و بلندم کردند.»
 
در هجدهمین دوره جشنواره تئاتر زندان‌ها که از ۴ تا ۷ اسفند قرار است برگزار شود، ۲۳ استان حضور دارند و ۶۰ اثر ارایه شده است. بخش نمایشنامه‌خوانی بخش جدیدی است که به این جشنواره اضافه شده است که به ۹ اثر در بخش صحنه‌ای ۶ اثر در بخش خیابانی و ۶ اثر نمایشنامه‌خوانی جوایزی اهدا خواهد شد. همچنین کارگاه آموزشی بازیگری برای زندانیان نیز در نظر گرفته شده است و تندیس ویژه شهید سلیمانی برای اثر برگزیده با مضمون ایثار تقدیم خواهد شد.
رامین پرچمی :‌ بگذار مردم بفهمند من در زندانم‌ شاید آدمهایی پیدا شدند و دستم را گرفتند و بلندم کردند
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
شهیدسلیمانی چه ارتباطی با تئاتر داشته که قراره تندیسش رو بعنوان جایزه به برنده بدن ؟
‌چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +214تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: جانشین خامنه‌ای چه مجتبی باشد چه حسن، فاقد مشروعیت است
  • +169لحظه اصابت موشک به محل جلسه طلاب و نیروهای جهادی
  • +148ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +146وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +142نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +139مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید