فروش ساعت هوشمند اپل از فروش کل صنعت ساعت‌سازی سوئیس پیشی گرفت

یورونیوز :بنابر نتایج یک تحقیق آماری که به تازگی منتشر شده است، شرکت آمریکایی اپل در سال گذشته موفق شده است بیش از کل صنعت ساعت‌سازی سوئیس ساعت هوشمند بفروشد.
 

مطابق این تحقیق، شرکت اپل در سال ۲۰۱۹ میلادی ۳۱ میلیون ساعت هوشمند فروخته است که این عدد از مجموع فروش سالیانه‌ ساعت‌های تولید سوئیس در جهان که معادل ۲۱ میلیون عدد است جلو زده است.

 
این درحالی است که در سال پیش از آن، ۲۰۱۸، صنعت ساعت‌سازی سوئیس با فروش ۲۴.۲ میلیون ساعت از فروش متقابل ۲۲.۵ میلیون ساعت هوشمند اپل پیش بود.
 
موسسه مرکز آنالیزهای راهبردی بنابر رویه سالیانه این تخمین را منتشر کرده است. برای انتشار ارقام رسمی شرکت اپل باید منتظر گزارش سه ماهه پایان سال باقی ماند.
 
استیون والتزر، یک مقام ارشد موسسه مرکز آنالیزهای راهبردی، در خصوص آمار گفت: «ساعت‌های مچی آنالوگ همچنان در میان مشتریان مسن‌تر محبوب هستند اما خریداران جوان بیشتر به سمت ساعت‌های مچی کامپیوتری و هوشمند جذب شده‌اند.»
 
وی افزود: «طراحی جذاب ساعت‌های هوشمند اپل، کاربرد راحت آن‌ها و اپلیکیشن‌هایی که می‌توانند روی این ساعت‌ها سوار شوند این محصول را در آمریکای شمالی، اروپای غربی و آسیا به نحو چشمگیری محبوب کرده‌اند.»
 
سوئیس برای دهه‌ها پیشتاز صنعت ساعت‌سازی جهان بوده است و ساعت‌های تولید صنایع این کشور، همچون سواچ و تیسوت، شهرتی بین‌المللی دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا