آمریکا شش شرکت مرتبط با صنایع پتروشیمی ایران را تحریم کرد

دویچه وله :خزانه‌داری آمریکا دو شخص و شش شرکت بین‌المللی مرتبط با صنایع نفت و پتروشیمی ایران را به فهرست تحریم‌های جمهوری اسلامی افزود. این شرکت‌ها به کارگزاری برای تامین منابع مالی سپاه قدس برای فعالیت در خاورمیانه متهم شده‌اند.
 

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا OFAC چهار شرکت بین‌المللی پتروشیمی و نفتی را به دلیل مشارکت در صادرات شرکت ملی نفت ایران و انتقال صدها میلیون دلار پول تحریم کرد. این شرکت‌ها به تامین منابع مالی سپاه قدس برای فعالیت ‌در خاورمیانه متهم شده‌اند.

 
استیو منوچین، وزیر دارایی آمریکا گفت: «بخش‌های پتروشیمی و نفت ایران منابع اصلی تامین اعتبار برای فعالیت‌های تروریستی جمهوری اسلامی و اعمال خشونت علیه شهروندان داخلی هستند.»
 
در بیانیه‌ وزارت خزانه‌داری آمریکا که در وبسایت این وزارت‌خانه منتشر شده آمده است: «یک ایرانی، یک چینی و شش شرکت مستقر در امارات متحده و هنگ‌کنگ به دلیل ارتباط با صنایع پتروشیمی ایران تحریم می‌شوند.» نام اشخاص مورد تحریم، علی بایندریان و ژیکینگ ونگ اعلام شده است. شرکت‌ها عبارتند از تریلنس، زیگ انرژی، پیک ویو، جیاشینگ، بنتاکو دی ‌ام‌سی‌سی و شاندونگ کیاوانگوا.
 
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرده که شرکت Triliance Petrochemical Co. Ltd، کارگزار مستقر در هنگ کنگ که شعبه‌هایی در ایران ، امارات متحده عربی، چین و آلمان دارد، در سال ۲۰۱۹ ضمن مخفی کردن منشا ایرانی محمولات نفتی، ترتیب انتقال میلیون‌ها دلار به شرکت‌های پتروشیمی ایران را از طریق دوبی داده و به فروش میلیون‌ها دلار نفت شرکت Naftiran Intertrade Company به شرکت‌های چینی نیز کمک کرده است.
 
خزانه‌داری آمریکا می‌نویسد شرکت تریلینس کیش نیز که شعبه این شرکت در ایران است، اخیرا اسم خود را عوض کرده و با نام پتروشیمی تیبا پارسیان کیش فعالیت می‌کند.
 
این وزارت‌خانه اعلام کرده که کلیه دارایی‌ها و اموال اشخاص و شرکت‌های نامبرده بلوکه شده‌اند و کسی حق معامله با آنها را ندارد. خزانه‌داری آمریکا هم‌چنین هشدار داده که هر شرکت یا فردی که به مبادلات بانکی و مالی تحریم شدگان کمک کند، متعاقبا در معرض تحریم ایالات متحده قرار خواهد گرفت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +313ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +179ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +178اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +157شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +153پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید