تست پاپ‌اسمیر برای کدام زنان غیرضروری است؟

دویچه وله :محققان انجمن سرطان آمریکا به تازگی اعلام کرده‌اند که بسیاری از زنان جوان و زنان زیر ۲۱ سال نیازی به معاینه لگن و تست تهاجمی پاپ‌اسمیر برای غربالگری سرطان دهانه رحم ندارند.
 

به گزارش رویترز، سالانه در حدود ۴.۱ میلیون نفر از زنان در ایالات متحده تحت معاینات غیرضروری لگن قرار می‌گیرند و ۱.۶ میلیون نفر نیز تست تهاجمی پاپ اسمیر انجام می‌دهند.

 
این در حالی است که به گفته جین کویین، متخصص مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، معاینات غیرضروری لگن، معاینه بصری دهانه رحم و همچنین معاینه داخلی ارگان‌های تولید مثل می‌تواند به درمان‌ها و هزینه‌های غیر‌ضروری منتهی شود. به‌ویژه اینکه در بسیاری از زنان جوان، این معاینات همراه با ترس، اضطراب، خجالت، ناراحتی و درد است.
 
به گفته کارشناسان انجمن سرطان آمریکا، بیش از نیمی از این معاینات روی زنانی انجام می‌شود که نه مبتلا به بیماری‌های آمیزشی هستند، نه از دستگاه ضد‌بارداری داخل رحمی یا همان IUD استفاده می‌کنند و نه باردار شده‌اند.
 
به گفته کارشناسان تست پاپ‌اسمیر فقط برای اقلیت کمی از زنان جوان و زنان زیر ۲۱ سال که در معرض ابتلا به ویروس اچ‌آی‌وی هستند، فعالیت جنسی مکرر دارند و یا مبتلا به برخی سرطان‌ها هستند، توصیه می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا