سرقت خودرو با سرنشین

دزد سابقه دار که خودروی روشن را با یک سرنشین زن دزدیده بود در جلسه محاکمه مدعی شد بیمار روانی است.

به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، رسیدگی به این پرونده از 25 فروردین سال‌جاری و پس از گزارش ربودن یک زن در داخل خودرو در دستور کار تحقیق قرار گرفت. زن شاکی به مأمور تحقیق گفت: «من پرستار هستم. آن روز پس از پایان شیفت کاری سوار خودروی همکارم شدم. وقتی به جنت آباد رسیدیم، او برای خرید از ماشین پیاده شد اما چون من داخل خودرو بودم سوئیچ را برنداشت. من هم تا او برگردد سرگرم گوشی‌ام شدم که ناگهان مردی داخل خودرو پرید و حرکت کرد. من که از دیدن این صحنه ترسیده بودم شروع به داد و فریاد کردم.

آن مرد برای اینکه ساکتم کند اسلحه‌ای از جیبش درآورد و به سمتم گرفت. اما چون ساکت نشدم چند باری به سر و صورتم زد اما بالاخره توانستم فرمان را بگیرم و خودرو چند متر جلوتر از مسیر منحرف و پس از برخورد با جدول متوقف شد. همان موقع مأموران که با تماس دوستم به محل آمده بودند سر رسیدند و آن مرد را دستگیر کردند. وقتی او را دستگیر کردند فهمیدم اسلحه‌اش هم قلابی بوده است.» با این اظهارات و اعترافات متهم پرونده تکمیل و برای رسیدگی به شعبه دوم دادگاه کیفری یک تهران فرستاده شد. متهم که سابقه 13 مورد سرقت در پرونده‌اش داشت و دو بار در بیمارستان روانی بستری شده بود، پس از شنیدن اظهارات شاکی، به اتهام آدم ربایی، سرقت مقرون به آزار و توهین به جایگاه خوانده شد. او به قاضی گفت: «من پیش از این در یک عطاری کارگری می‌کردم اما به خاطر مشکلات روحی روانی چند باری در بیمارستان بستری شدم که همسرم مدارکش را آورده است. آن روز من آنقدر قرص آرامبخش خورده بودم که حال عادی نداشتم. حتی بعد از بازداشت سه روز خواب بودم و توان حرف زدن نداشتم.» در پایان این جلسه قضات برای تصمیم‌گیری درباره پرونده وارد شور شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • نتانیاهو: مجتبی خامنه‌ای عروسک خیمه‌شب‌بازی سپاه است؛ من باشم بیمه عمر برای مجتبی خامنه‌ای صادر نمی‌کردم
  • محسن چاووشی: من «وسطم» ؛ لاریجانی: موشک «حسبی الله» چاووشی چه‌ها می‌کند زنده باد محسن چاووشی عزیز
  • «سنتکام» از مهار آتش‌سوزی در ناو هواپیمابر جرالد فورد خبر داد
  • اسرائیل حمله به ایست‌های بازرسی سپاه و بسیج را تایید کرد + ویدیو
  • ترامپ: از حضور تیم ملی فوتبال ایران استقبال می‌شود، اما «برای جان و امنیت خودشان» مناسب نیست
  • ایرانی‌ها چگونه با خانواده‌های خود در خارج از کشور در تماس می‌مانند؛ «فقط آنها می‌توانند تماس بگیرند»
  • بازداشت زن ۵۲ ساله ایرانی در بلژیک: اگر رهبر دستور بدهد حاضرم نارنجک هم به خودم ببندم
  • آیا مسئولین ارشد جمهوری اسلامی در مخفیگاه‌های مشهد پنهان شده‌اند؟
  • اولین پیام کتبی مجتبی خامنه‌ای: استمرار بر بسته بودن تنگه هرمز و گشودن جبهه‌های دیگر
  • با حمله پهپادها به ایست‌های بازرسی جنگ بر سر تصاحب خیابان وارد فاز جدیدی شد
  • +268رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +232تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +184شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +171شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +157وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +154ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +153نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +145پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +142مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +127وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید