مسمومیت ۷ کودک بر اثر مصرف کیک حاوی قرص در کرمان

 تصویری از قرص‌های جاسازی‌شده در برخی کیک‌ها در ایرانمصرف کیک‌ «آلوده به قرص» در شهر کرمان موجب مسمومیت هفت کودک شد و سازمان غذا و دارو اعلام کرد که جاسازی قرص‌ها «عمدی» بوده و در «مرحله عرضه» این محصولات رخ داده است.
 
در یک هفته گذشته، عکس‌ها و ویدئوهایی از وجود قرص‌هایی مشکوک در رنگ‌های مختلف داخل کیک و کلوچه در استا‌ن‌هایی چون کرمان، هرمزگان و خوزستان منتشر شد.
 
در همین زمینه محمد صابری، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، روز جمعه، ۲۲ آذر، بر اساس منابع پزشکی و درمانی، از هفت مورد مسمومیت ناشی از استفاده از این کیک‌ها در کرمان خبر داد.
 
به گفته آقای صابری، «این کودکان دچار مسمومیت‌های جزئی و خواب‌آلودگی بودند و هم اکنون در سلامت کامل هستند.»
 
پس از آن که موضوع وجود این قرص‌ها در خوراکی‌ها به شایعات و گمانه‌های فراوان در شبکه‌های اجتماعی دامن زد، در نهایت افزایش نگرانی‌ شهروندان در این زمینه مقام‌های مسئول از جمله سخنگوی سازمان غذا و دارو را به پاسخگویی واداشت.
 
کیانوش جهانپور درخصوص جاسازی قرص در کیک‌ و محصولات غذایی چند شرکت گفت: «قطعا این اتفاق خارج از خط تولید و در هنگام عرضه خرد این محصولات رخ داده است.»
 
آقای جهانپور چندین بار در اظهارات خود گفت که جاسازی قرص‌ها در مرحله تولید و عرضه کلان صورت نگرفته است.
این مقام مسئول، چگونگی بروز این اتفاق، هدف آن و افراد دخیل در آن را نیز موضوعی معرفی کرده که «ابعاد آن فراتر از موضوع سلامت و سازمان غذا و دارو است.»
 
همین مقام پیشتر وجود قرص در کیک‌ها را «شبیه شایعه و موضوعی امنیتی» توصیف کرده بود.
 
محمدحسین عزیزی، مدیرکل دارو و غذا در وزارت بهداشت هم جاسازی قرص در کیک‌ها را اقدامی «عمدی» توصیف کرد و گفت که «هدفی جز تشویش اذهان عمومی در پشت این ماجرا نبوده است.»
 
به گفته آقای عزیزی، «تمام مواردی که به ما تحویل داده شده، کیک‌ها باز شده بوده و قرص در آنها مشاهده شده و در بازرسی‌ها از کیک‌های بسته‌بندی شده در انبارها چنین مواردی مشاهده نشده است.»
 
در حالی که در شبکه‌های اجتماعی، گزارش‌هایی از وجود قرص‌های روان‌گردان در این کیک‌ها منتشر شده، این مقام وزارت بهداشت گفته که «قرص‌ها و کپسول‌های مختلف از جمله آنتی‌بیوتیک و موارد دیگر بوده‌اند.»
او توضیح بیشتری درباره «موارد دیگر» نداد.
 
گزارش شده که شرکت‌های تولیدی این کیک‌ها، خارج از استان‌هایی بوده‌اند که این محصولات حاوی قرص‌ها در آنها توزیع شده است.
خبرگزاری تسنیم نیز گزارش داده که موضوع وجود انواع قرص‌ داخل کیک‌ها از حدود یک ماه پیش مطرح است.
 
هنوز مقامات ایران نام شرکت‌هایی را که محصولات آنها حاوی قرص است اعلام نکرده‌اند.
 
با این حال خبرگزاری تسنیم بدون نام بردن از شرکت خاصی، از قول روابط عمومی یکی از این شرکت‌ها گزارش داده است: «به نظر می‌آید این اتفاق از سوی یک سری انسان با هدف خاص و برای خراب کردن برند موفقی مثل ما طراحی شده است.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
ایرانی بی ایران - گوتنبرگ، سوئد

اینها، یعنی ج ا باز دارن مردم را سر کار میزارن، اصلا هم اهمیت نمیدن که اگه هزاران بچه هم با این کار از بین برن، آخه دی ماه نزدیکه و باید حواس مردم را پرت کنن.
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم