تبدیل سریع جنازه به خاک

یک استارتاپ آمریکایی می‌خواهد تا سال ۲۰۲۱ یک سایت کمپوست انسانی افتتاح کند تا جنازه مردگان را به روش سازگارتری با محیط زیست به خاک تبدیل کند.
 

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، استارتاپ "ریکامپوز"(Recompose) واقع در سیاتل آمریکا اولین سایت کمپوست انسانی جهان را در سال ۲۰۲۱ افتتاح خواهد کرد و به مردم این امکان را می‌دهد که متوفیان خود را در فرآیندی سریع و حافظ محیط زیست به خاک تبدیل کنند، چرا که فرآیندهای سنتی به خاک سپردن برای محیط زیست مضر است.

 
فرآیند کمپوست حدود 30 روز طول می‌کشد و راهی سبزتر و پاکتر از خاکسپاری مرسوم و سوزاندن جنازه است.
 
طبق گفته این شرکت، سالانه ۲.۷ میلیون نفر در ایالات متحده جان خود را از دست می‌دهند، در حالی که اکثریت آنها در قبرستان‌ها دفن می‌شوند یا به خاکستر تبدیل می‌شوند که این کار منجر به انتشار دی اکسید کربن و ذرات آلاینده در جو می‌شود.
 
ناگفته نماند که دفن، زمین شهری را مصرف می‌کند و سوزاندن مردگان، هوا و خاک را آلوده می‌کند و در تغییر اقلیم نقش دارد. اما این شرکت می‌گوید با تبدیل جسم انسان به خاک، با به حداقل رساندن ضایعات، از آلوده شدن آب‌های زیرزمینی جلوگیری می‌کند و مانع انتشار CO۲ می‌شود.
 
این شرکت در وب سایت خود گفته است: با اجازه دادن به فرآیندهای ارگانیک برای تبدیل بدن عزیزانمان به یک خاک مفید، ضمن غنی سازی زمین به تقویت روابط خود با چرخه‌های طبیعی کمک می‌کنیم.
 
بنا بر گزارش‌ها، نخستین سایت کمپوست انسانی این استارتاپ در سیاتل واشنگتن تاسیس خواهد شد و می‌تواند ۷۵ جنازه را به طور همزمان در خود نگه دارد.
 
این کار با تصویب یک لایحه در ایالت واشنگتن که اجازه می‌دهد تا بدن مردگان، کمپوست شود، امکان پذیر شده است. این قانون از بهار سال آینده به مرحله اجرا در خواهد آمد و به برگزارکنندگان مراسم تشییع جنازه اجازه می‌دهد تا کمپوست جنازه انسان را انجام دهند.
 
این ایده برای شهرهایی که زمین در آنها کم است، بسیار مفید خواهد بود.
 
این شرکت این فرآیند را اینگونه توضیح داده است: تبدیل ارگانیک داخل یک محفظه اتفاق می‌افتد که ماژولار و قابل استفاده مجدد است. جنازه‌ها با تکه‌های چوبی پوشیده شده و هوادهی می‌شوند و محیط مناسبی را برای فعالیت میکروب‌های طبیعی و باکتری‌های مفید ایجاد می‌کنند. پس از گذشت حدود ۳۰ روز، بدن کاملاً تجزیه شده و تبدیل به خاکی می‌شود که می‌تواند برای رشد گیاهان جدید استفاده شود.
 
این شرکت اظهار کرده که این فرآیند برای هر جنازه کمتر از یک متر مکعب(۰.۷۶) خاک ایجاد می‌کند و دوستان و خانواده متوفیان می‌توانند در انتها مقداری از خاک حاصل از تجزیه بدن عزیز از دست رفته خود را برای برای رشد دادن یک درخت یا گیاه به خانه ببرند.
 
کمپوست یا پوسال پسماندهای آلی تجزیه‌شده و نسبتاً پایدار حاصل فرآیند پوسش هستند و پوسش یا کمپوست کردن عمل پوساندن و تجزیه بقایای گیاهی، حیوانی یا زباله‌های شهری همچنین لجن فاضلاب است که تحت شرایط خاص و روش‌های گوناگون انجام می‌گیرد.
 
این عمل شاید کهن‌ترین روش بازیافت باشد. مواد آلی موجود در توده مصرفی برای کمپوست از ضایعات کشاورزی، مواد خوراکی و زباله‌هایی است که از راه تجزیه هوازی و بی‌هوازی به خاک سیاه و سفید غنی تبدیل می‌شوند که به عنوان کود در کشاورزی مصرف می‌شود. فرایند کمپوست بسیار ساده است و به‌دست افراد با تجربه در خانه‌های خود، کشاورزان در زمین‌های شان و به شکل صنعتی نیز انجام می‌شود. کمپوست حاصل فعالیت بیولوژیکی میکرورگانیسم‌هایی است که توانایی شکستن مولکول‌های درشت مواد آلی را دارا هستند.
 
این کود که از پسماندهای کشاورزی، خانگی و خوراکی تولید می‌شود یکی از عالی‌ترین کودها برای مصارف کشاورزی به‌شمار می‌رود و تولیدکنندگان گل و گیاه نیز امکان بهره‌گیری از این کود را دارند. منیزیوم و فسفات موجود در این کود سبب آبرفتی شدن خاک‌های کشاورزی و جذب سریع تر مواد مغذی درون خاک می‌شود. کمپوست، خاک بسیار غنی و مورد استفاده است که در مکان‌هایی همچون در باغ‌ها، محوطه سازی، باغداری، و کشاورزی به عنوان کود بکار می‌روند.
 
کمپوست به عنوان یک آفت کش طبیعی برای خاک نیز هست. در خاک پوسال اکوسیستم‌ها برای کنترل فرسایش، زمین و جریان بهسازی خاک، ساخت و ساز تالاب، و به عنوان پوشش دفن زباله بسیار مفید است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو