نهادهای اقتصادی زیر نظر رهبر ایران یک صندوق جدید سرمایه‌گذاری تشکیل دادند

 محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ردیف اول، نفر دوم از راست) در مراسم رونمایی از فراصندوق ستارگان رادیو فردا :حمید امیری‌نیا، مشاور «ستاد اجرایی فرمان امام» از راه‌اندازی «فراصندوق ستارگان» با سرمایه ۶۵۰ میلیارد تومان خبر داده است که می‌تواند زمینه‌ساز تسلط آنها بر حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها باشد.
 

عمده سرمایه اولیه این صندوق توسط نهادهای اقتصادی زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی مانند ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان، آستان قدس رضوی و سازمان تبلیغات اسلامی تامین شده است.

 
آقای امیری‌نیا گفته صندوق سرمایه‌گذاری جدید که اولین «فراصندوق» ایران است، برای تکمیل زنجیره مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تزریق سرمایه به پروژه‌های بزرگ تاسیس شده است.
 
«فراصندوق» در واقع یک صندوق سرمایه‌گذاری بالادستی است که از طریق سرمایه‌گذاری در دیگر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، منابع مالی خود را تامین می‌کند. نام این فراصندوق «ستارگان» است.
 
آقای امیری‌نیا همچنین گفته شرکت‌هایی که «موفق به جذب منابع مالی خارجی شدند، تامین مالی داشتند و بقیه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ در این زمینه مشکل داشتند که این صندوق جدید می‌تواند مشکل آنها را حل کند.
 
بدین ترتیب شرکت‌های حوزه فناوری و استارت‌آپ که در ایران قصد فعالیت دارند و احتمالا سرمایه کافی ندارند، باید به این صندوق برای تامین منابع مالی مراجعه کنند.
 
از این نظر قدرت مالی بالای این صندوق می‌تواند بستر را برای تسلط بیشتر ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم کند.
 
پیش از این سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ایران که در این پروژه مشارکت دارد، از هدف‌گذاری یک‌میلیارد دلاری برای صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داده بود.
 
تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان ایران در حال حاضر بیش از ۴۶۰۰ شرکت است. رشد سریع این شرکت‌ها و بازار متنوع خدمات و کار این نوع شرکت‌ها، می‌تواند بستری مناسب برای فعالیت نهادهایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام را فراهم کند.
 
محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام هم در این زمینه گفته است راه‌اندازی این فراصندوق برای مقابله با تحریم‌ها از طریق رسیدن به نقطه بازدارندگی است.
 
سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ایران هم گفته است: «امروز شاید دنبال این هستند تا جوانان را از دانشگاه‌های ما به خارج ببرند. اگر دیر سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌ها را انجام دهیم به زودی اقدامات برای خارج کردن آنها را آغاز می‌کنند».
 
او همچنین از ایجاد کمیته‌ای با قوه قضائیه خبر داده که بر اساس «ماهیتی جدید» برای استارت‌آپ‌ها ایجاد می‌شود. وی توضیح دقیقی درباره ماهیت جدید استارت‌آپ‌ها نداده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +217بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +116حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +101کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +87رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +78رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان