معاون وزیر بهداشت ایران: موج آنفولانزا دو هفته دیگر ادامه دارد، احتمالا شدیدتر می‌شود

یورونیوز :علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت ایران روز شنبه اعلام کرد که موج ابتلا به بیماری آنفولانزا که بیش از یک هفته از آغاز آن در کشور می‌گذرد، برای حدود دو هفته دیگر هم ادامه خواهد داشت و احتمالا در این مدت شدیدتر می‌شود.
 

او افزود که بعد از دو هفته، احتمالا این موج فروکش خواهد کرد.

 
ایسنا به نقل از آقای رئیسی می‌نویسد که تنها در هفته گذشته (۲ تا ۸ آذر) تعداد ۲۷۳ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری در بیمارستان‌ها بستری شده‌اند و دست‌کم ۱۳۰۰ نفر نیز به دلیل ابتلا به بیماری‌های تنفسی به مراکز بستری یا سرپایی مراجعه کرده‌اند.
 
او همچنین شمار مرگ و میر حاصل از ابتلا به این بیماری را در یک هفته گذشته ۱۹ نفر اعلام کرده است؛ این در حالی است که آقای رئیسی پیش‌تر شمار مرگ مبتلایان به آنفولانزا تا تاریخ ۶ آذر را ۳۷ نفر اعلام کرده بود.
 
او اطمینان داد که در زمینه تامین داروی بیماران هیچ مشکلی در سطح کشور وجود ندارد و علاوه بر بیمارستان‌های دولتی، در بیمارستان‌های خصوصی نیز توزیع دارو انجام شده است. با این وجود برخی رسانه‌های ایران همچنین شماری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی از کمبود دارو هم در تهران و هم در شهرستانها خبر داده‌اند.
 
همچنین گفته می‌شود شمار قابل توجهی از دانشجویان در در خوابگاه کوی دانشگاه نیز به این بیماری مبتلا شده‌اند.
بیماری آنفولانزا چیست؟
آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که عمدتا کودکان زیر ۵ سال و سالمندان بیش از ۶۵ سال به آن مبتلا می‌شوند.
 
این بیماری بخش‌های بالایی مجراهای تنفسی را درگیر می‌کند و تب، آبریزش بینی، کوفتگی و سردرد همچنین سرفه و گلو درد و سوزش و خشکی گلو از مهمترین علائم آن است. نشانه‌های آنفولانزا شبیه به سرماخوردگی اما شدیدتر از آن و به همین ترتیب دوره درمان آن نیز طولانی‌تر است.
 
مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا، تزریق واکسن آنفولانزا در ابتدای فصل سرماست و از آنجا که یکی از مهمترین راههای سرایت این بیماری تماس افراد با یکدیگر است، بهتر است تا جای امکان از تماس با افراد آلوده به این ویروس خودداری شود.
 
شستشوی مداوم دستها برای پیشگیری همچنین استراحت و مصرف مایعات برای تسریع دوره درمان نیز توصیه می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +163پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید