هفت سال ممنوعیت استفاده از موبایل در مدرسه موجب اثرات مثبت بر سلامت روانی دانش‌آموزان در کلرادو شد

مسئولان یک مدرسه راهنمایی که از ۷ سال پیش استفاده از تلفن های همراه در آن ممنوع شده است، می‌گویند شاگردان اکنون استرس کمتر و تمرکز بیشتری دارند، و در کل شاد‌تر هستند.
 

به گزارش صدای آمریکا، مدرسه راهنمایی «مانتِین» در شهرستان لا پلاتا در ایالت کلرادوی آمریکا، جایی که بالاترین درصد خودکشی نوجوانان در این ایالت را داشت، واقع شده است و منع استفاده از گوشی‌های همراه اولین راهکاری بود که به ذهن مسئولان این مدرسه خطور کرد.

 
شِین واس، که پیش از وضع این قانون تازه مدیر این مدرسه شده بود از «قلدری ۲۴ ساعته در فضای مجازی، بی خوابی، فشار ۲۴ ساعته برای پاسخ دادن به اسنپ چت، پست های اینستاگرام، و پیامک، و مقایسه مداوم خود با شاگردان دیگر» به عنوان مشکلات شاگردان یاد می‌کند.
 
آقای واس و کارمندان دیگر مدرسه می گویند گوشی های موبایل نقش قابل توجهی در بحران سلامت روانی نوجوانان بازی می‌‌کنند.
 
قانون جدید مدرسه ساده است. دانش‌اموزی که برای اولین بار از تلفن همراه استفاده کرده باشد اخطار می گیرد. در تخلف دوم، تلفن او توقیف، و به والدینش تحویل داده می شود و بعد از بار سوم، او باید هر روز صبح تلفنش را به دفتر مدرسه بدهد، و در آخر روز آن را پس بگیرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +402کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +243دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +232شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +228روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +210شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +182پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +176نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست
  • +152دیدار سناتور لیندزی گراهام با شاهزاده رضا پهلوی: به پیروزی بسیار نزدیکیم+ ویدیو