پیدا شدن دو دست یک زن در کوله پشتی مورخ مشهور روسیه

اولگ سوکولوف در لباس ناپلئون بی بی سی :وکیل مدافع یک مورخ مشهور روس می‌گوید موکل او به قتل دوست دختر و دانشجوی سابق خود اعتراف کرده است. اولگ سوکلوف روز شنبه با کوله‌پشتی خود که حاوی دستان زنی بود پس از افتادن در رودخانه‌ای در شهر سن پیترزبورگ دستگیر شد.
 

رسانه‌های محلی می‌گویند اولگ سوکولوف ۶۳ ساله هنگام تلاش برای از بین بردن قطعات بدن این زن، در حالی که مست بوده به رودخانه افتاده بود.

 
به گفته گزارشها پلیس بقایای جسد آناستازیا یشچنکو ۲۴ ساله را در خانه او پیدا کرده است.
 
پروفسور سوکولوف کارشناس ناپلئون است و نشان "لژیون دونور"، بالاترین نشان افتخار کشور فرانسه را دریافت کرده است.
 
الکساندر پوچویف ، وکیل وی به خبرگزاری فرانسه گفته است: "وی گناه خود را پذیرفته و از کار خود پشیمان است."
 
طبق گزارش ها پروفسور سوکولوف به پلیس گفته است معشوقه‌اش را در جریان یک مشاجره کشته و سپس سر، دستان و پاهای او را با اره جدا کرده است.
 
گفته می شود وی قصد داشته نخست جسد را از بین ببرد و سپس در لباس ناپلئون به طور علنی خودکشی کند.
 
آقای پوچویف گفت که پروفسور سوکولوف که برای درمان سرمازدگی (هیپوترمی) به بیمارستان انتقال یافته، احتمالا تحت استرس و فشار روحی بوده باشد.
 
این مورخ چندین کتاب در مورد ناپلئون نوشته و همچنین به عنوان مشاور تاریخی در چندین فیلم شرکت کرده است. او و خانم یشچنکو به طور مشترک چندین اثر نوشته‌اند.
 
او و خانم یشچنکو که تاریخ فرانسه موضوع اصلی تحقیق و پژوهش‌های آنان بوده، از پوشیدن لباس های تاریخی لذت می‌برده اند؛ و پروفسور سوکولوف لباس شبیه لباس ناپلئون را می‌پوشید.
 
به گزارش خبرگزاری فرانسه دانشجویان او را استادی بااستعداد توصیف کرده‌اند که به زبان فرانسه صحبت می‌کرد و رفتار های ناپلئون را انجام می داد، به عنوان مثال معشوقه خودرا "ژوزفین" صدا می‌کرد و از دیگران می‌خواست به او با عناوین پادشاهان فرانسه مورد خطاب قرار دهند.
 
وی همچنین عضو موسسه علوم اجتماعی، اقتصادی و سیاسی فرانسه (Issep) بود. این موسسه روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای گفت وی را از سمت در کمیته علمی خود برکنار کرده است.
 
موسسه علوم اجتماعی، اقتصادی و سیاسی فرانسه توسط ماریون مارچال، از بستگان رهبر حزب راست افراطی مارین لو پن تأسیس شده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +403شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +349شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +260رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +204علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +198پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +168برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +156ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +150استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +150دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +146پیام‌های شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر تداوم ایستادگی مردم ایران