رییس فدراسیون جودو: همانگونه که رهبر انقلاب با اقتدار در مقابل ترامپ و تحریم‌ها ایستاد، ما نیز می‌ایستیم

سایت زیتون :آرش میراسماعیلی٬ رییس فدراسیون جودو ایران٬ در خصوص تعلیق فدراسیون جودو ایران گفت: یک قدم از مواضع نظام عقب نشینی نمی‌کنیم و در مقابل این تهدید می‌ایستیم تا آن را به فرصت تبدیل کنیم.
 

روز گذشته کمیته انضباطی فدراسیون جهانی جودو رای نهایی خود را درباره محرومیت فدراسیون جودو ایران اعلام کرد و گفت که این فدراسیون از تمام مسابقات محروم شده است.

 
فدراسیون بین‌المللی جودو ۲۷ شهریور اعلام کرده بود که فدراسیون جودو ایران به دلیل ماجرای باخت «اجباری» سعید ملایی در ژاپن تا اطلاع ثانوی علاوه بر مسابقات جهانی «از شرکت در تمام فعالیت‌های اجتماعی و مدیریتی زیر نظر فدراسیون بین‌المللی و اتحادیه‌های آن» محروم است.
 
این فدراسیون روز سه‌شنبه، ۳۰ شهریور، این محرومیت را «قطعی» کرد و در بیانیه‌ای گفت: «بدنبال وقایعی که در جریان رقابت‌های جهانی جودو توکیو ۲۰۱۹ رخ داد، تعلیق نهایی فدراسیون جودو ایران از همه مسابقات… مورد تایید قرار گرفت.»
 
ایسنا خبر داد که آرش میراسماعیلی مدعی شده است «ورزشکاری که علیه ما ادعای کذب داشت، از دو سال پیش بدنبال پناهندگی بوده و مربی او نیز دنبال چنین اقدامی بود.»
 
در مقابل اما فدراسیون جهانی می‌گوید بر خلاف ادعاهای مقام‌های ایرانی، در جریان مسابقات جهانی توکیو، معاون وزیر ورزش ایران و رئیس کمیته ملی المپیک با سعید ملایی تماس ویدئویی برقرار کرده و از او خواسته‌اند که از مبارزه با ورزشکار اسرائیلی طفره رود.
 
سعید ملایی، ستاره جودو ایران، اوایل شهریورماه امسال در پی باخت «اجباری» در بازی‌های قهرمانی جهان در توکیو به‌ منظور روبه‌رو نشدن با حریف اسرائیلی، از ژاپن به آلمان رفت و به رادیو فردا گفته بود که دیگر قصد بازگشت به ایران را ندارد.
 
سعید ملایی گفته که به‌ دستور مقام‌های جمهوری اسلامی و زیر فشار آنها سه بار ناچار شده است به باخت‌های اجباری تن بدهد تا مجبور به رویایی با حریف اسرائیلی نشود.
 
ورزشکاران ایرانی به خاطر سیاست جمهوری اسلامی عملا ناچارند که از مصاف با ورزشکاران اسرائیلی خودداری کنند و همین موضوع بارها برای ورزش ایران در مجامع بین‌المللی دردسرساز شده است.
رییس فدراسیون جودو ایران در این خصوص گفت: «این ورزشکار تنها برای اینکه مدال بگیرد و به مسابقات راه پیدا کند، مواضع کشورش را زیر پاگذاشت، با رسانه‌های معاند علیه نظام اسلامی صحبت کرد و جودو را هم دچار چالش بزرگی کرد. ورزشکار بودن فقط مدال آوری نیست که اگر اینگونه بود امثال تختی در کشتی ایران زیاد است، اما می‌بینیم که فقط نام تختی مانده و آن‌هم بخاطر جوانمردی‌ او بود.»
او همچنین افزود: «یک قدم از مواضع نظام عقب نشینی نمی‌کنیم و با تمام قدرت در مقابل این تهدید ایستادگی می‌کنیم و همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی با اقتدار در مقابل ترامپ و تحریم‌ها صحبت می‌کنند، ما نیز همینگونه رفتار می‌کنیم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +163پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید