فوت یک بیمار در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بر اثر سقوط از تخت

مردی که برای عمل جراحی فتق به بیمارستان شهید محمدی بندرعباس مراجعه کرده بود، بر اثر سقوط از تخت بیمارستان جان خود را از دست داد.
 

رئیس روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تایید این خبر، نام بیمار فوت شده را "اسحاق چشم به راه" اعلام کرد.

 
دکتر فاطمه نوروزیان روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: این حادثه پس از عمل جراحی و در بخش ریکاوری رخ داده و این بیمار بر اثر سقوط از تخت، دچار خونریزی مغزی شد.
 
 به گفته دکتر نوروزیان برای مرگ این بیمار پرونده ای تشکیل شده و بررسی درباره چگونگی حادثه ادامه دارد.
 
رئیس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اضافه کرد: در صورت اثبات قصور، با مقصر یا مقصران طی روال اداری و قانونی برخورد خواهد شد.
 
یکی از بستگان بیمار فوت شده نیز در گفت و گو با ایرنا، از ثبت شکایت خانواده این فرد در نیروی انتظامی و ارسال پرونده به دستگاه قضایی خبر داد.
 
این حادثه روز دوشنبه ۲۲مهر رخ داده است.
 هزینه مرگی که خود سبب ساز آن بودند را از ما گرفتندهزینه مرگی که خود سبب ساز آن بودند را از ما گرفتند
 
بندرعباس-ایرنا- خانواده فردی که روز ۲۲مهر در بیمارستان شهید محمدی بندرعباس بر اثر سقوط از تخت جان خود را از دست داده است، از چگونگی برخورد دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گلایه کرده و گرفتن هزینه هایی مانند کاور جسد یا سی تی اسکن که بعد از سقوط بیمار انجام شده را مایه تعجب دانستند.
 
مختار چشم به راه فرزند مرحوم اسحاق چشم به راه روز چهارشنبه با حضور در خبرگزاری ایرنا دفتر بندرعباس ضمن تشریح حادثه اظهار داشت: پدر ما پس از عمل جراحی در بیمارستان شهید محمدی در بخش ریکاوری از تخت سقوط کرد و بر اثر ضربه مغزی ناشی از آن جان خود را از دست داد.
 
وی ادامه داد: هرچند در حال پیگیری قضایی و حقوقی موضوع هستیم اما آن را یک اتفاق ناخواسته می دانیم و آنچه قابل درک و پذیرش نیست؛ چگونگی برخورد بیمارستان با خانواده فرد فوت شده است.
 
فرزند فرد متوفی اضافه کرد: حداقل انتظار ما از ریاست بیمارستان و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دلجویی از خانواده بود اما نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه هنگام گرفتن صورتحساب برای ترخیص جسد از سردخانه متوجه شدیم هزینه کارهای انجام شده پس از حادثه را نیز در صورتحساب آورده اند.
 
مختار چشم به راه افزود: مطالبه هزینه مواردی مانند کاور جسد یا سی تی اسکن پس از ضربه مغزی و خدمات انتقال خون و نوار قلب و اکو با هیچ منطق اخلاقی و مدیریتی در چنین موردی سازگار نیست.
 
وی تصریح کرد: خانواده هیچ بحثی روی مبلغ قید شده در صورتحساب ندارد، اما درخواست حتی یک ریال هزینه از خانواده فردی که بر اثر سهل انگاری عوامل بیمارستان دچار ضربه مغزی شده، قابل درک نیست.
 
رئیس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی که روز گذشته(سه شنبه ۲۳مهر) در گفت و گو با ایرنا اصل حادثه را تایید کرده بود، صدور چنین صورتحسابی را نیز تایید کرد.
 
دکتر فاطمه نوروزیان روز چهارشنبه پس از پیگیری های ایرنا اظهار داشت: طبق گفته رئیس بیمارستان شهید محمدی، حسابداری از ماجرا بی خبر بوده و طبق معمول صورتحساب صادر کرده است.
 
وی ادامه داد: رییس بیمارستان به اشتباه بودن این عمل اذعان و اظهار داشته: بیمارستان باید حسابداری را در جریان موضوع قرار می داد تا هیچ صورتحسابی در این پرونده صادر نشود.
 
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +199شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم