متین ستوده بازیگر ایرانی پس از احضار به دادسرا به خاطر «پوشش» با کفالت آزاد شد
رأی دهید
صدای آمریکا :دستگاه قضایی و پلیس ایران که پیشتر با هشدار به سلبریتیها سعی داشته آنها را وادار به حجاب اجباری کند، این بار متین ستوده بازیگر زن ایرانی را به خاطر «نوع پوشش» در اکران خصوصی یک فیلم به دادسرای ارشاد احضار و با کفالت آزاد کرد.
رسانه های ایران شامگاه چهارشنبه ۲۴ مهرماه گزارش دادند که متین ستوده بازیگر سینما و تلویزیون به خاطر آن چه «ظاهری نامتعارف» در جریان اکران یک فیلم سینمایی اعلام شده به دادسرا احضار شد.
تصاویر خانم ستوده در حاشیه فرش قرمز فیلم «مسخره باز» در شبکه های اجتماعی منتشر شده بود.
بنابر گزارشها در روز پنجشنبه ۲۵ مهرماه خانم ستوده با قرار کفالت آزاد شده است. این در حالی است که او در آخرین پست اینستاگرامی خود نوشته که «قصد و نیتی در جهت هنجارشکنی نداشته» و از مردم و خانوادههای شهدا عذرخواهی کرده است!
پیش از این حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران برای رعایت حجاب اجباری به سلبریتیها هشدار داده بود. در مرداد ماه امسال نیز پلیس اعلام کرده بود که تاکنون چندین بار به «سلبریتی»ها درباره رعایت حجاب تذکر داده شده است.#متین_ستوده مجبور شد به خاطر لباسش، دقت کنید به خاطر لباسش از خانوادهی شهدا معذرت خواهی کنه.
— مامانِ ترمه 🏳️🌈 (@gandomgoun) 16 October 2019
فقط نمیدونم سران دولت و نظام که همینطوری دارن پول مردم رو میخورن و راست راست راه میرن چرا از خانواده شهدا یه بار معذرت نخواستن.
این کشور هر روز داره جای ترسناکتری برای زندگی میشه... pic.twitter.com/bbukuP4Tuf
ماجرای برخورد با آن چه «بدحجابی» سلبریتیها از سوی مقامات ایران نامیده می شود، سابقه طولانی دارد. لاله اسکندری دیگر بازیگر سرشناس ایرانی است که در حاشیه یک کنسرت در سال ۹۱ به همراه چندین زن دیگر از سوی گشت ارشاد بازداشت شد.
جمهوری اسلامی به سلبریتیها برای نوع پوشش در مراسم خصوصی هم هشدار میدهد
برخی از بازیگران زن در حالیکه در سریالهای تلویزیونی نقش زنان چادری و محجبه را بازی میکنند، در تصاویری که در فضای مجازی از خود منتشر میکنند پوشش متفاوتی دارند.
در ماههای گذشته انتشار ویدئویی از ستاره اسکندری، بازیگر سینما و تلویزیونی ایران، در حالیکه بدون حجاب در حال خرید در یکی از فروشگاههای ترکیه بود، خبرساز شد.
دولت ایالات متحده در سال های اخیر بارها از تلاش زنان ایرانی برای رفع قوانین تبعیض آمیز، از جمله حجاب اجباری، حمایت کرده است.
سازمان عفو بین الملل نیز خرداد ماه سال جاری با انتشار گزارشی، ضمن بازگو کردن نقش حجاب اجباری در زندگی روزمره زنان و دختران ایرانی، به برخوردهای گاه بسیار خشن ماموران پلیس امنیت اخلاقی با زنانی که حجاب کامل ندارند اشاره کرده است.