تولید الماس از خاکستر مردگان توسط شرکت سوئیسی

یورونیوز :یک شرکت سوئیسی سرویسی را ارائه می‌کند که طی آن بازماندگان فرد متوفی قادر خواهند بود خاکستر عزیزانشان را به الماس تبدیل کرده و همراه خود داشته باشند.
 

شرکت الگوردانزا که مقر آن در سوئیس قرار دارد، از سال ۲۰۱۶ شروع به کار کرده است و تا به حال حدود ۱۰۰۰ الماس تولید کرده و فروخته است. با توجه به استقبال از ایده این شرکت، شعبات متعددی از آن در کشورهای مختلف جهان دائر شده است.

 
کریستینا مارتویا، سخنگوی شرکت الگوردانزا می‌گوید: «این کار به افراد اجازه می‌دهد عزیزانشان را برای همیشه همراه خود داشته باشند. ما در حقیقت از آنچه برای بسیاری نشانه رنج است، ارمغانی از رضایت به همراه می آوریم.»
 
فرآیند تولید الماس از بقایای فرد متوفی بر کربن به جا مانده از سوزاندن جسد فرد متمرکز است.
 
در صورت سوزاندن جسد فرد پس از فوت، حدود ۴ کیلو و نیم خاکستر برجا می‌ماند که بخش کوچکی از آن کربن است. مقداری که می‌تواند با تنظیم حرارت کوره متفاوت باشد؛ اگر حرارت پایین باشد مقدار بیشتری کربن برجا می‌ماند و اگر زیاد باشد کربن کمتری.
 
مهندسان شرکت الگوردانزا برای ساخت الماس دست‌کم حدود نیم کیلو کربن تقریبا خالص نیاز دارند. به همین سبب خاکستر به دست آمده از سوختن جسد را با مواد شیمیایی از ناخالصی‌هایی همچون نمک تصفیه می‌کنند تا کربنی با غلظت دستکم ۹۹ درصد برجا بماند. سپس این کربن را دو تا چهار ماه در محفظه‌ای با فشار بالا و در دمایی معادل ۵ هزار درجه سانتی گراد قرار می‌دهند تا الماس آبی رنگ تولید شود.
 
خاکستر به جا مانده از هر فرد دارای حدود ۱ درصد عنصر بور است؛ عنصری ضروری برای حیات و همینطور عاملی که باعث می‌شود الماس‌های یادگاری رنگ آبی بگیرند. در واقع هرچقدر میزان این عنصر بیشتر باشد رنگ الماس آبی تر خواهد بود.
 
کل پروسه تولید الماس حدود ۶ تا ۱۰ ماه طول می‌کشد و بسته به قیراط آن از ۷۰۰ تا ۲۰ هزار دلار قیمت دارد.
 
این شرکت سوئیسی الماس ساخته شده را در قالب گردنبند، گوشواره یا انگشتر به مشتریان خود ارائه می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +141برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +132ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +111انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +79هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه