شاسی‌بلند آئودی با ناوگان پهپادی + ویدیو

به جای چراغ، پنج پهپاد با پرواز در اطراف ماشین مسیر را روشن می‌کنند بی بی سی :این هفته در جهان خودرو: ماشین‌های شاسی‌بلند آئودی در آینده، نمایش نسل بعدی ب‌ام‌و سری ۴، چهره جدید هیوندای برای مدل‌های الکتریکی و برنامه‌های تازه دولت آلمان برای کاهش آلودگی هوا.

آئودی در نمایشگاه خودروی فرانکفورت، کانسپتی نمایش داد که قرار است براساس آن تا ده سال آینده یک مدل شاسی‌بلند ساخته شود.

 
کانسپت آی:تریل (AI:TRAIL) چهارمین و آخرین کانسپت از مجموعه‌ای است که با نام AI در چند سال گذشته نمایش داده شده است.
 
هدف آئودی از ساخت این ماشین‌ها، بیان دیدگاه این شرکت از روندی است که خودروسازی در دهه آینده طی خواهد کرد.
 
آئودی معتقد است که مردم در آینده به جای خرید ماشین، وسیله نقلیه را با توجه به نیازی مشخص برای مدتی کوتاه کرایه خواهند کرد. به همین دلیل ماشین‌های آینده برخلاف الان چند منظوره نیست و باید برای مصرفی خاص طراحی شود.
کانسپت آی:تریل از بزرگ‌ترین شاسی‌بلند کنونی آئودی، جادارتر است کارخانه آلمانی چهار نیاز عمده را شناسایی کرده و کانسپت‌های AI را براساس آن طراحی کرده است. پیش از این کانسپت آیکن (AICON) برای رانندگی‌های طولانی، ماشین اسپرت آی:ریس AI:RACE و ماشین شهری آی:می (AI:ME) توسط آئودی نمایش داده شده بود.
 
آی:‌تریل یک ماشین الکتریکی به اندازه شاسی‌بلند کوچک‌تر Q3 در خانواده آئودی است، اما فضای داخل آن از Q7، شاسی‌بلند بزرگ کارخانه بیشتر است. ماشین خودران است، ولی خارج از جاده راننده باید ماشین را کنترل کند.
 
شیشه‌های بزرگ به راننده کمک می‌کند تا دید بهتری داشته باشد. به جای چراغ جلو، پنج پهپاد روی سقف قرار داده شده که در شب با پرواز در اطراف ماشین مسیر را روشن می‌کنند. این پهپاد‌ها دوربین هم دارند و راننده می‌تواند با آن تصویر هوایی مسیر را ببیند.
تنها نمایشگر ماشین، تلفن همراه راننده است که روی فرمان قرار می‌گیرد آئودی با این استدلال که رانندگی در خارج از جاده به توجه زیادی به محیط اطراف نیاز دارد، داخل ماشین را بسیار ساده و بدون نمایشگرهای بزرگ طراحی کرده است. تنها نمایشگر، تلفن همراه راننده است که روی فرمان قرار می‌گیرد.
 
صندلی‌های عقب به شکل ننو ساخته شده و می‌توان از آن‌ها بیرون از ماشین و در طبیعت هم استفاده کرد. بقیه امکانات مانند محفظه‌ای برای قراردادن چکمه‌های گلی، دوربین شکاری و چراغ‌قوه با توجه به منظور اصلی ماشین که حرکت در طبیعت است طراحی شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۱
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
همش تقلید از پراید بود، المانیها تکنولوژی ۱۰ سال پیش کارخانه پراید را دزدیدند
‌پنجشنبه ۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +192شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +129حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +121اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو