نتانیاهو در دیدار با پوتین: اسرائیل باید علیه ایران آزادی عمل داشته باشد

یورونیوز :بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز پنجشنبه در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه گفت که اسرائیل حملات ایران از خاک سوریه را تحمل نمی‌کند. دیدار پوتین و نتانیاهو در سوچی که اقامتگاه حکومتی روسیه است، انجام شد.
 

نتانیاهو قبل از سفر به روسیه نیز گفته بود که محور مذاکراتش با مقام‌های روس درباره خروج نیروهای ایرانی از سوریه است.

 
ارتش اسرائیل روز دوشنبه گذشته اعلام کرده بود که شبه نظامیان مورد حمایت ایران از داخل خاک سوریه به سوی اسرائیل راکت پرتاب کرده‌اند. به گفته ارتش اسرائیل این راکت ها نتوانستند وارد حریم هوایی این کشور شوند.
 
نتانیاهو در دیدار با پوتین تاکید کرد که اسرائیل باید اجازه داشته باشد که آزادانه علیه ایران اقدام کند.
 
نخست وزیر اسرائیل در ابتدای این دیدار تاکید که هماهنگی‌های امنیتی بین این دو کشور همیشه مهم بوده است اما در این زمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. وی در تشریح دلیل این تاکیدش افزود: «زیرا در یک ماه گذشته تلاش‌های ایران برای ضربه زدن به اسرائیل از خاک سوریه افزایش یافته است و آن‌ها از موشک‌هایی با دقت بالا علیه ما استفاده می‌کنند.»
 
ایران و گروه حزب الله لبنان در سال‌های اخیر به بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در جنگ داخلی این کشور کمک کرده‌اند. گرچه روسیه نیز به اسد در این جنگ کمک می‌کند اما اغلب چشم خود را بر روی حملات هوایی اسرائیل به خاک سوریه بسته است و واکنشی نشان نمی‌دهد.
 
طبق نوشته رسانه‌های روسیه، پوتین در دیدار با نتانیاهو از همکاری‌های نظامی و امنیتی روسیه و اسرائیل قدردانی کرد. وی همچنین دعوت نتانیاهو برای سفر به اسرائیل در اوایل سال آینده میلادی را قبول کرد.
 
نتانیاهو و پوتین در سال‌های اخیر به‌طور مرتب برای هماهنگی فعالیت‌های نظامی در سوریه با یکدیگر دیدار داشته‌اند.
 
نتانیاهو در روسیه به یکی از رسانه‌ها گفت: «روابط امروز بین اسرائیل و روسیه بهتر از همیشه است.»
 
این سفر در حالی انجام شد که انتخابات سراسری اسرائیل سه‌شنبه هفته آینده ۱۷ سپتامبر (۲۶ شهریور) برگزار می‌شود و نتانیاهو با وجود پیروزی در انتخابات گذشته به‌خاطر از اکثریت افتادن دولت ائتلافی باید برای کسب پست نخست وزیری دوباره تلاش کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پرزیدنت ترامپ: وقت آن است که به دنبال رهبری جدید در ایران باشیم
  • پس از افشای نقش گروه‌های نیابتی در کشتار مردم ایران، حزب‌الله لبنان معترضان ایرانی را به «دشمن» نسبت داد
  • ادعای جنجالی عضو تیم سیاست خارجی بریتانیا: استفاده جمهوری اسلامی از مواد شیمایی یا سمی برای سرکوب معترضان
  • رهبر ایران ضمن «مجرم» خواندن ترامپ گفت دسته‌ای از معترضان عامل «کشته شدن هزاران نفر» هستند
  • فراخوان وزارت خارجه آمریکا: درباره فعالیتهای سپاه اطلاعات بدهید
  • هشدار سناتور آمریکایی درباره خطر اعدام عرفان سلطانی در ایران: این رژیم باید سقوط کند
  • دادستان تهران: برخورد قاطع می‌کنیم، ترامپ همیشه حرف مفت و بی‌جهت خیلی می‌زنه، غلط هم می‌کنه
  • هنرمندی که دیوارهای ویران و بیروح را با نقاشی‌های سه بعدی جان می‌بخشد
  • روایت یک پزشک از شب‌های اعتراض در ساری و خشونت مرگبار مأموران علیه مردم
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ امیرحسین محمدزاده، فوتبالیست معترض ۱۸ساله که در افسریه کشته شد
  • +397کشتار ۱۲ هزار ایرانی عمدتا زیر ۳۰ سال در اعتراضات مردمی؛ کشتار با دستور شخص خامنه‌ای انجام شد
  • +238دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +228شاهزاده رضا پهلوی: با دولت ترامپ مستقیما در ارتباطم
  • +225روایت‌های یک پزشک از دو شب سرکوب در اصفهان و تهران
  • +206شهبانو فرح پهلوی: نیروهای مسلح نباید سرنوشت خود را با سرنوشت قاتلان گره بزنند
  • +181پیشنهاد کارآفرین ایرانی-آمریکایی به ترامپ: تبدیل مقبره ۴۹۰۰ هکتاری خمینی به بزرگ‌ترین کازینوی جهان!
  • +180شاهزاده رضا پهلوی: دستگاه‌های مسئول تبلیغات دروغین رژیم و قطع ارتباطات، اهداف مشروع هستند
  • +178شاهزاده رضا پهلوی: پرزیدنت ترامپ، شجاعت شما را دیده و برای کمک اعلام آمادگی کرده است
  • +176نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +160شاهزاده رضا پهلوی: بعد از این همه کشتار اخیر، یک دریای خون میان ما و این رژیم هست