اعزام هیات فیفا به ایران برای موضوع ورود زنان به ورزشگاه‌

 فدراسیون جهانی فوتبال تا نهم شهریورماه به ایران مهلت داده بود تا موضوع ورود زنان به ورزشگاه‌ها را حل کند رادیو فردا :فدارسیون جهانی فوتبال، فیفا از اعزام یک هیات به ایران برای بررسی موضوع ورود زنان به ورزشگاه‌ها خبر داده است.
 

به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی فیفا گفته است انتظار دارند که در طول دو هفته آینده با مقام‌های فوتبال ایران دیدار کنند و به بررسی میزان آماده بودن ورزشگاه‌ها برای ورود زنان پردازند.

 
تصمیم فیفا برای اعزام این هیات یک روز پس از اعلام مرگ سحر خدایاری دختر هوادار فوتبال در ایران اعلام شده است ولی سخنگوی فیفا گفته است که سفر هیات فیفا صرفا به خاطر مرگ سحر خدایاری نیست.
 
سحر خدایاری که بر اثر خودسوزی اعتراضی جان خود را از دست داد، از هواداران باشگاه استقلال بود و به «دختر آبی» مشهور شده است.
 
وی ۱۱ شهریور ماه امسال در واکنش به تشکیل پرونده قضایی به خاطر ورود به ورزشگاه آزادی، مقابل یکی از دادسراهای تهران خودسوزی کرد و بعد از چند روز بستری شدن در بیمارستان، درگذشت. این حادثه با بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد.
 
تیم ملی فوتبال ایران باید ۱۸ مهرماه با تیم کامبوج در تهران در چارچوب بازی‌های مقدماتی جام جهانی بازی کند.
 
علی ربیعی، سخنگوی دولت ایران، چهارشنبه ۲۰ شهریور گفت «نظر دولت به طور کلی موافق حضور زنان در ورزشگاه است».
 
سخنگوی دولت همچنین به گزارش مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان، در مورد آماده شدن «زیرساخت‌های حضور زنان در ورزشگاه‌ها» اشاره کرد و افزود: «زیرساخت‌ها برای ورود خانم‌ها به تمام استادیوم‌ها برای بازی‌های ملی و لیگ فراهم شده و اکنون هیچ ورزشگاهی نیست که این زیرساخت‌ها را نداشته باشد.»
 
پیشتر، فدراسیون جهانی فوتبال تا نهم شهریورماه به ایران مهلت داده بود تا موضوع ورود زنان به ورزشگاه‌ها را حل کند.
 
فیفا، سه شنبه ۱۹ مهرماه در بیانیه‌ای که در واکنش به خودسوزی سحر خدایاری صادر کرد، تلاش زنان ایران برای ورود به ورزشگاه‌ها را «مبارزه مشروع» خواند و از مقام‌های دولت ایران خواست که «آزادی و امنیت» زنان را در این مسیر فراهم کند.
 
پیش از صدور این بیانیه، برخی از فوتبالیست‌های زن از جمله سه بازیکن تیم ملی فوتبال زنان سوئد در واکنش به خبر خودسوزی سحر خدایاری موسوم به «دختر آبی»، از فدارسیون جهانی فوتبال خواسته‌ بودند که به این موضوع واکنش نشان دهد.
 
گری لینه‌کر، مهاجم سابق تیم ملی انگلستان که پیش از این عدم اجازه ورود زنان به ورزشگاه را «خبر بسیار ناراحت کننده و افتضاح» خواند بود، چهارشنبه ۲۰ شهریور در توییت دیگری خطاب به فیفا نوشت که «اکنون وقت عمل است». در یک واکنش دیگر، باشگاه فوتبال بارسلونا در پیامی نوشت که «فوتبال بازی برای همه است» و «مردان و زنان باید قادر باشند در کنار هم در استادیوم از این بازی زیبا لذت ببرند».
 
اکانت فارسی باشگاه آ.‌اس‌.رم ایتالیا هم روز سه‌شنبه رنگ زمینه لوگوی این باشگاه را از قرمز به آبی تغییر داده و نوشته است «اکنون وقت آن رسیده که زنان و مردان در ایران در کنار هم از تماشای فوتبال در استادیوم‌ لذت ببرند».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +102شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم