شرایط ورود زنان به ورزشگاه «آزادی» تنها برای «بازی‌های ملی» فراهم شد

 تصویری از ورود محدود و گزینشی زنان به ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار پرسپولیس و کاشیما ژاپن صدای آمریکا :در حالی کمتر از ۱۰ روز تا پایان مهلت فیفا به فدراسیون فوتبال ایران برای برداشتن ممنوعیت حضور زنان در ورزشگاه‌ها باقی مانده، معاون وزارت ورزش از فراهم شدن شرایط برای حضور زنان تنها در بازی های ملی فوتبال خبر داد.
 

محمدرضا داورزنی، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش روز چهارشنبه ۳۰ مرداد در گفت‌وگو با ایسنا بار دیگر تاکید کرد در شرایط فعلی امکان حضور بانوان جهت تماشای« رقابت‌های باشگاهی فوتبال» وجود ندارد و شرایط برای حضور بانوان در« بازی‌های ملی فوتبال» فراهم شده است.

 
بنابر گفته داروزنی احتمالا از اولین بازی تیم ملی در مسابقات مقدماتی جام جهانی فوتبال زنان در ورزشگاه آزادی حضور خواهند داشت.
 
این مقام وزارت ورزش از تفکیک جنسیتی در ورزشگاه آزادی از جمله ورودی‌های مجزا، محل نشستن و سرویس‌های بهداشتی جداگانه و محل رفت و آمدها جداگانه خبر داده و تاکید کرد شرایط به گونه ای است «هیچ اختلاطی بین حضور بانوان و آقایان وجود ندارد.»
 
پیش از این نیز مسئولان ورزش اعلام کرده بودند که امکان حضور زنان در ورزشگاه ها برای بازی های لیگ وجود ندارد و حتی برخی رسانه ها هم گزارش داده بودند که برای بازی های ملی ظرفیت مشخصی برای زنان در نظر گرفته خواهد شد.
 
مسئولان ورزش در دولت روحانی تا کنون حرف‌های ضدو نقیض بسیاری در رابطه با موضوع احتمال باز شدن درهای ورزشگاه ها بروی زنان عنوان کرده‌اند.
 
لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور ایران چندی پیش تاکید کرده بود که قانونی علیه حضور زنان در ورزشگاه نیست، و برای برداشتن این موضوع «نیاز به هماهنگی» است.
 
با این حال مسئولان ورزش علی رغم درخواست زنان و ضرب الاجل فیفا تا نهم شهریور برای باز شدن درهای استادیوم ها تنها با حضور زنان در بازی های ملی موافقت کرده‌اند. موضوعی که با قوانین فیفا مغایرت دارد و فیفا اخیرا به رادیو فردا گفته بود که «زنان باید اجازه حضور در همه مسابقات فوتبال ایران را داشته باشند.»
 
جمهوری اسلامی در نزدیک به چهار دهه گذشته ورود زنان به ورزشگاه‌ها را برای تماشای مسابقات فوتبال مردان ممنوع کرده است.این در حالی است که فیفا در اصول خود هر گونه تبعیض جنسیتی را ممنوع کرده است.
 
با این حال در موارد معدودی و برای جلوگیری از محرومیت‌های احتمالی، اجازه حضور محدود و گزینشی زنان در استادیوم‌ها صادر شده است، از جمله در جریان بازی برگشت فینال جام قهرمانان باشگاه‌های آسیا میان پرسپولیس و کاشیما آنتلرز ژاپن که سال گذشته در استادیوم آزادی برگزار شد.
 
پاییز سال گذشته هیئت حقوق بشر فیفا از این نهاد بین‌المللی خواسته بود که یک زمان مشخص برای رفع این محدودیت تعیین کند و در صورتی که ایران این محدودیت را رفع نکرد، تحریم‌ها و مجازات هایی را در نظر بگیرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +143شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +132حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم