پنگوئن‌های همجنس‌گرا از تخم‌های رهاشده مراقبت می‌کنند

پنگوئن‌های باغ وحش برلین منتظر از تخم درآمدن جوجه هستند بی بی سی :دو پنگوئن نر باغ وحش برلین که مدت‌هاست می‌خواهند بچه‌دار شوند از ماه ژوئیه مراقبت از یک تخم رها شده را به عهده گرفته‌اند.
 

ماکسیمیلان جگر، سخنگوی باغ وحش برلین، به روزنامه زایتونگ گفت، این زوج همجنس که اسکیپر و پینگ نام دارند، مشتاق بچه‌دار شدن هستند و پیش از این هم تلاش کرده بودند ماهی‌ها و سنگ‌هایی را به فرزندی قبول کنند.

 
او گفت که این دو شاه پنگوئن مشغول مراقبت از تخمی هستند که پیش‌تر یک پنگوئن ماده تنها، آن را رها کرده بود. آن‌ها تخم را روی پاها و داخل کیسه‌ای که زیر پوست شکمشان است نگه می‌دارند و"رفتارشان برای گرم نگه داشتن تخم، می‌تواند الگویی برای والدین باشد."
"بلدند چه کنند"
نوربرت زامل، کارمند باغ وحش می‌گوید: "ما فقط مجبور شدیم تخم را روی پاهای یکی از پسرها بگذاریم و او خودش بلد بود که چه کاری بکند."
 
پنگوئن ماده در گروهی شامل پنج شاه پنگوئن بود و اخیرا علاقه چندانی نسبت به تخم‌هایش بروز نمی‌داد. باغ وحش برلین از سال ۲۰۰۲ جوجه‌ای نداشته و آقای زامل می‌گوید که "جوجه‌کشی موفق، فوق‌العاده خواهد بود."
 
این دو پنگوئن ۱۰ ساله ماه آوریل از باغ وحش هامبورگ به برلین منتقل شد‌ه‌اند و از آن زمان جدایی‌ناپذیر بوده‌اند.
 
همجنس‌گرا بودن پنگوئن‌ها چیز جدیدی نیست و پیش از این هم در طبیعت و هم در باغ وحش مشاهده شده است.
 
باغ وحش لندن هم پنگوئن همجنس‌گرا دارد و در آکواریوم دینگل ایرلند، اکثریت با همجنس‌گرایان است و از ۱۴ پنگوئن "جنتو" در این مجموعه هشت پنگوئن زوج همجنس دارند.
 
البته هنوز نمی‌توان اسکیپر و پینگ را به عنوان والدین آینده معرفی کرد، چرا که به گفته آقای جگر: "مسئله این است که ما مطمئن نیستیم که آن تخم بارور شده باشد."
 
اگر آن‌ها خوش‌شانس باشند، از اوایل سپتامبر باغ وحش برای اولین بار صاحب جوجه‌ای با والدین هم‌جنس خواهد شد.
اسکیپر و کینگ ماه آوریل به باغ وحش برلین منتقل شدند
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +252شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +216شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +173پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +141سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +116پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید
  • +106کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +102ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند