ماجرای گم شدن گوشی ۷۰۰ میلیونی

پسر ثروتمند که مدعی است گوشی تلفن همراه 700 میلیون تومانی اش از سوی یک دختر جوان سرقت شده با شکایت از وی او را روانه بازداشتگاه کرد.‌
 

به‌گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، ساعت 3 بعد از ظهر شنبه 12 مرداد مرد جوانی با مأموران کلانتری 122 دربند تماس گرفت و از ورود دختری غریبه به خانه‌اش و درگیری با او خبر داد.

مأموران بلافاصله راهی محل حادثه که برجی در خیابان نیاوران بود شدند. با ورود پلیس به خانه، پسر جوان در تحقیقات اولیه گفت: امروز وقتی به خانه آمدم در کمال ناباوری دختر جوانی را دیدم که در حال جمع کردن وسایل خانه‌ام است. با او درگیر شدم اما مرا کتک زد و برایم چاقو کشید. این دختر حتی خودرویی برای حمل وسایل خانه‌ام اجاره کرده بود. من یک گوشی تلفن همراه از جنس طلا داشتم که 700 میلیون تومان ارزش دارد و الان ناپدید شده است من این گوشی را در عوض بدهی 900 میلیون تومانی‌ام از فردی گرفته بودم.مطمئنم گوشی را این دختر دزدیده است.

باتوجه به اظهارات مرد جوان، پس از هماهنگی‌های قضایی دختر جوان بازداشت شد.  فرنگیس در تحقیقات گفت: این پسر دروغ می‌گوید، اوایل امسال در میهمانی شبانه‌ای با او آشنا شدم و 10 اردیبهشت با هم نامزد کردیم. بعد از نامزدی هم به خانه او آمدم و 60 میلیون تومان جهیزیه به خانه پدرام آوردم. او در کار واردات خودرو است و وضع مالی خیلی خوبی دارد. بعد از مدتی زندگی در خانه او متوجه شدم که در خرید و فروش خودروهایش کارهای غیر قانونی می‌کند و سر همین مسأله و مسائل خانوادگی اختلاف پیدا کردیم.
درنهایت هم 11 مرداد باهم دعوایمان شد و مرا از خانه بیرون کرد. من به غیر از 60 میلیون تومان جهیزیه‌ای که به خانه پدرام آوردم، یک میلیون و پانصد هزار دلار هم به او داده بودم تا با آن پول کار کند.

حتی برای اثبات این ادعایم فیلم و عکس هم دارم. زمانی که می‌خواستم دلارها را به پدرام بدهم، از لحظه انتقال دلارها فیلم گرفتم و دستنوشته‌ای هم در این خصوص به من داد. اما به غیر از این‌ها او انگشتر طلای مرا هم سرقت کرد.
ورود با کلید
دختر جوان گفت: وقتی که پدرام مرا از خانه بیرون کرد خیلی ناراحت شدم. روز حادثه هم برای برداشتن بعضی از وسایل ضروری که مال خودم بود به خانه برگشتم. چند باری زنگ زدم اما کسی پاسخ نداد. من هم با کلیدی که داشتم، وارد خانه شدم. در حال جمع کردن وسایلم بودم که ناگهان پدرام وارد و با من درگیر شد. از گوشی تلفن همراه طلایی هم که می‌گوید خبری ندارم و نمی‌دانم کجاست.

باتوجه به اینکه گوشی تلفن طلا ناپدید شده بود و پدرام مدعی بود فرنگیس گوشی را به سرقت برده و در محلی مخفی کرده است، بازپرس ایرد موسی از شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت دستور بازداشت دختر جوان را صادر کرد. بررسی‌ها در خصوص پیدا شدن گوشی تلفن طلا ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
بعلت رابطه غیر عادی هردو دروغ میگویند.
‌چهارشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • چهار روایت کوتاه با ضرب گلوله؛ پس از کشتار سراسری دی ماه در خانه‌ها چه می‌گذرد
  • عربستان سعودی، وابسته نظامی و چهار دیپلمات جمهوری اسلامی را اخراج کرد
  • بازداشت یک ایرانی و یک رومانیایی به اتهام تلاش برای ورود به محل استقرار زیردریایی‌های هسته‌ای بریتانیا
  • رادان به اتحادیه اروپا: اگر توان حفظ گرینلند را ندارید درخواست بدهید ما بیائیم آنرا حفاظت کنیم
  • حمله موشکی جمهوری اسلامی به شهر دیمونای اسرائیل بیش از ۳۰ زخمی بر جای گذاشت
  • بازداشت پدر جاویدنام سپهر شکری ( سپهر بابا) بر سر مزار فرزندش / عزاداری برای دست و پای قطع شده
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • سناتور کاتن: رژیم ایران مصمم است موشکی بسازد که بتواند آمریکا را هدف قرار دهد
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • وزیر دفاع اسرائیل: حملات آمریکا و اسرائیل به جمهوری اسلامی از یکشنبه تشدید می‌شود
  • +336اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +235نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +208سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +191اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +183نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +151ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +145نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +140واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای