نصب «بنرهای ارشادی» با موضوع «با حجاب وارد مترو شوید» در ایستگاه های مترو تهران آغاز شد

 نصب «بنرهای ارشادی» با موضوع  «با حجاب وارد مترو شوید» در ایستگاه های مترو تهران آغاز شده است. صدای آمریکا :در ادامه تشدید برخورد با مخالفان حجاب اجباری، خبرها حاکی از استقرار گشت ارشاد و نصب بنرهای ارشادی با موضوع «بدحجابی» در ایستگا‌ه‌های مترو تهران است.
 

خبرگزاری ایرنا روز یکشنبه ۱۳ مرداد به نقل از محسن محمدیان، مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل مترو تهران نوشت که نصب «بنرهای ارشادی» با موضوع «با حجاب وارد مترو شوید» در ایستگاه های مترو تهران آغاز شده است.

 
محمدیان گفت که در حال حاضر «ماموران پلیس بانوان» مترو تهران نیز در ایستگاه‌ها مستقر هستند و «با ارشاد و همچنین تذکر » از بانوان بدحجاب می‌خواهند که « شئونات اسلامی» خود را چه در «ایستگاه» و چه در «داخل واگن» رعایت کنند.
 
پیش از این خبرهایی از سوی مسئولان مترو درباره فعال شدن گشت ارشاد و «فعالیت پلیس بانوان» برای برخورد با «بدحجابی» در ایستگاه‌های مترو منتشر شده بود.
 
فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه، روز چهارشنبه ۹ مرداد گفته بود که «رعایت حجاب اسلامی» در «واگن یا ایستگاه» مترو «الزامی» است.
 
برخورد با مسئله «بدحجابی» هر سال تابستان در ایران اوج می‌گیرد. پیشتر ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه پوشاک تهران نیز خبر داده بود که با دستور دادستانی تهران، طرح «برخورد با مانتو و پوشاک نامتعارف» آغاز شده.
 
از سوی دیگر پلیس به سلبریتی‌ها و بازیگران نیز درباره حجاب تذکر داده است.
 
از دی‌ماه دو سال پیش زنان و دختران جوان با بر چوب کردن روسری‌هایشان، به اجباری بودن حجاب در ایران اعتراض کردند. تاکنون دهها نفر از این فعالان معترض توسط جمهوری اسلامی بازداشت و زندانی شده و برخی مجبور به ترک کشور شده اند.
 
در اردیبهشت ماه سال جاری، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای سرکوب شدید فعالان حقوق زنان در ایران را به شدت محکوم کرد و خواستار پایان دادن به آزار و اذیت و زندانی کردن زنانی شد که تنها حقوق اولیه و بنیادین خود را مطالبه می‌کنند.
 
سازمان عفو بین الملل نیز خرداد ماه سال جاری با انتشار گزارشی، ضمن بازگو کردن نقش حجاب اجباری در زندگی روزمره زنان و دختران ایرانی، به برخوردهای گاه بسیار خشن ماموران پلیس امنیت اخلاقی با زنانی که حجاب کامل ندارند اشاره کرده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +207شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +105بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم