سرقت های سریالی با کارت ملی قربانیان زلزله

مرد جوان با جعل کارت ملی قربانیان زلزله کرمانشاه، خانه‌های مبله را اجاره می‌کرد و وسایل خانه را به سرقت می‌برد.

به‌گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، مرد میانسالی چند روز قبل با پلیس تماس گرفت و از سرقت وسایل خانه‌اش خبر داد. او گفت: مدتی است که خانه‌ام را با تمام وسایل به‌صورت موقتی اجاره می‌دهم. چند روز قبل مرد جوانی با من تماس گرفت و خواستار اجاره خانه‌ام شد. او 50 هزار تومان پیش پرداخت به من داد و خانه را برای دو روز اجاره کرد. مرد جوان که شاهرخ نام داشت مدعی بود از شهرستان برای درمان همسرش به تهران آمده و همسرش در بیمارستان بستری است. من هم خانه را با گرفتن کارت ملی‌اش و مقداری بیعانه به او اجاره دادم، با این تصور که خانه‌ام برای دو روز اجاره رفته با شاهرخ تماس نگرفتم اما زمان تخلیه خانه که فرا رسید به او زنگ زدم. تلفن همراهش خاموش بود، به در خانه رفتم کسی جواب نداد وقتی وارد خانه شدم در کمال ناباوری دیدم که تلویزیون و وسایل صوتی خانه سرقت شده است.

با شکایت مرد میانسال به دستور بازپرس شعبه 15 دادسرای ناحیه 5 تحقیقات آغاز شد و با استعلام کارت ملی شاهرخ مشخص شد که کارت ملی جعلی بوده است. در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل سرقت، شماره پلاک خودروی مرد سارق به‌دست آمد و در استعلامات صورت گرفته مشخص شد که پلاک خودروی شاهرخ نیز سرقتی بوده است.

درحالی که تحقیقات برای دستگیری شاهرخ ادامه داشت، مأموران با شکایت‌های مشابه دیگری نیز مواجه شدند. شکایت‌هایی که در تمامی آنها مرد جوانی با کارت ملی جعلی خانه‌های مبله را اجاره و وسایل برقی خانه را سرقت کرده بود. بدین ترتیب پلیس با اعلام مشخصات مرد سارق از مالکانی که خانه‌هایشان را برای مدتی محدود اجاره می‌دادند خواست در صورت مشاهده وی موضوع را با پلیس در میان بگذارند.
آخرین سرقت
چند روز بعد مرد میانسالی با پلیس تماس گرفت و گفت: مرد جوانی برای اجاره خانه‌ام به مدت دو روز به من مراجعه کرده از آنجایی که مشخصات وی به سارق خانه‌های مبله شبیه است تصمیم گرفتم  موضوع را به پلیس خبر دهم.

با این تماس بلافاصله مأموران راهی محل شده اما مرد جوان با دیدن پلیس پا به فرار گذاشت اما تعقیب و گریز مأموران و سارق جوان منجر به دستگیری وی شد.

شاهرخ پس از دستگیری به سرقت اعتراف کرد و گفت: سال 89 به اتهام سرقت خودرو و لوازم داخلی آن در استان مرکزی بازداشت شدم. در زندان یک هم سلولی داشتم که به اتهام جعل بازداشت شده بود. آنجا بود که باهم نقشه کشیدیم پس از آزادی باندی تشکیل و سرقت‌های سریالی انجام دهیم. من حدود 4 سال قبل آزاد شدم و همدستم 2 سال بعد از من از زندان آزاد شد. بعد از زلزله کرمانشاه او با من تماس گرفت و گفت کارت‌های ملی افرادی که زیر آوار جان باخته‌اند را برداشته و می‌تواند عکس مرا روی کارت‌ها جعل کند. من برای هر کارت به او 200 هزار تومان پرداخت می‌کردم. بعد هم با این کارت‌های جعلی به سراغ صاحب خانه‌هایی می‌رفتم که آگهی اجاره خانه‌های مبله‌شان را در سایت‌ها گذاشته بودند. معمولاً خانه را با پیش پرداخت 50 تا 100 هزار تومان اجاره می‌کردم و کارت ملی جعلی را هم به آنها می‌دادم. به دروغ هم می‌گفتم که همسرم بیمار است و برای درمان او را به یکی از بیمارستان‌های تهران آورده‌ایم. بعد از اجاره خانه در فرصتی مناسب لوازم با ارزش خانه را سرقت و فرار می‌کردم.

با اعتراف مرد جوان به سرقت‌های سریالی، بازپرس سعید احمدبیگی دستور تحقیقات بیشتر برای شناسایی مالباختگان احتمالی را صادر کرد. همچنین تحقیقات برای دستگیری همدست جاعل وی ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم