در پی تحولات امنیتی منطقه ، علی شمخانی از قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء بازدید کرد

 علی شمخانی (در این تصویر آرشیوی نفر دوم از سمت چپ) در جریان حضور در قرارگاه خاتم‌الانبیاء با غلامعلی رشید، فرمانده این قرارگاه و معاونان او دیدار کرده‌است رادیو فردا :دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء، قرارگاه ارشد عملیات نظامی جمهوری اسلامی، رفته‌است. خبرگزاری‌های داخل ایران می‌گویند این دیدار «در پی تحولات امنیتی اخیر در منطقه» صورت گرفته‌است.
 

بنا بر گزارش‌ها علی شمخانی روز ۳۱ تیر ماه در جریان حضور در قرارگاه خاتم‌الانبیاء با غلامعلی رشید، فرمانده این قرارگاه عملیاتی نیز دیدار کرده‌است.

 
خبرگزاری فارس می‌گوید آقای شمخانی در نشستی با معاونان قرارگاه «آخرین وضعیت منطقه و مخاطرات احتمالی و همچنین میزان آمادگی نیروهای مسلح» را بررسی کرده‌است.
 
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء، در این دیدار در مورد آنچه «ابعاد قدرت دفاعی و تهاجمی ایران» توصیف کرده هشدار داده و گفته نیروهای مسلح جمهوری اسلامی «وجوهِ غافلگیرکننده و محاسبه‌ناپذیر برای متجاوزین خواهند داشت».
 
این مقام ارشد نظامی جمهوری اسلامی می‌گوید «هزینه‌های تجاوز بسیار بیشتر از دستاوردهای آن خواهد بود».
 
در هفته‌های گذشته تنش‌ها در منطقه غرب آسیا شدت گرفته‌است. آمریکا بر توانایی‌ها و ظرفیت نظامی خود در آب‌های جنوب ایران افزوده‌ و در مورد هرگونه اقدام «خطرناک» ایران یا گروه‌های مورد حمایت آن، حمله به نیروهای آمریکایی، منافغ آن کشور و یا متحدانش، هشدار داده‌است.
 
همزمان ایران یک پهپاد آمریکایی را سرنگون کرده‌است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده نیز اخیرا از سرنگونی یک پهپاد ایرانی خبر داده، هرچند مقام‌های ایران این موضوع را رد می‌کنند.
 
چند روز پس از آن که پهپاد آمریکایی هدف حمله سپاه پاسداران قرار گرفت، غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء، در بازدید از مرکز سامانه‌های موشکی نیروی هوافضای سپاه گفته بود ایران در رویارویی راهبردی در برابر ائتلاف آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی است.
 
طی روزهای گذشته تنش‌ها بـُعد دیگری نیز به خود گرفته‌است؛ در پی توقیف یک نفتکش ایرانی در جبل‌الطارق، تحت حاکمیت بریتانیا، ایران نیز یک نفتکش بریتانیا را توقیف کرده‌است.
 
مقام‌های جمهوری اسلامی می‌گویند این نفتکش قوانین را نقض کرده و با یک کشتی ماهیگیری تصادف کرده‌است.
 
آن‌چه مقام‌های بریتانی رد کرده‌ و می‌گویند اقدام جمهوری اسلامی «از روی دشمنی» بود و نفتکش آن‌ها «در آب‌های عمان و با نقض آشکار حقوق بین‌الملل توقیف شده است».
 
روز یک‌شنبه شرکت «درایاد گلوبال»، ناظر بر میزان خطرات و امنیت دریایی، یک فایل صوتی را منتشر کرد که مربوط به مکالمات پیش از توقیف نفتکش استنا ایمپرو توسط سپاه پاسداران می‌شود. از این فایل صوتی چنین برمی‌آید که یک ناو جنگی بریتانیایی در منطقه پیش از توقیف نفتکش به نیروی دریایی سپاه در مورد این توقیف هشدار داده بود.
 
۳۰ تیر ماه توبیاس اِل‌وود، معاون وزیر دفاع بریتانیا، گفت لندن در حال حاضر گزینه‌های متعددی مطرح و در حال بررسی دارد و کشورش پس از «رایزنی با متحدان‌» خود، به اقدام مناسب دست خواهد زد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +141شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو