حکم عامل تعرض به دانش آموزان پسر اصفهانی صادر شد

 نایب رئیس انجمن اولیا و مربیان یک مدرسه پسرانه در اصفهان به جرم تعرض، آدم‌ربایی، تشویق و تحریک به انحرافات جنسی و تسهیل دستیابی به محتوای مستهجن از طریق نشان‌ دادن تصاویر مبتذل و مستهجن به ۱۰۰ ضربه شلاق و تحمل ۴ بار حبس به‌مدت ۲۰ سال محکوم شد.

این مرد شیطان صفت اواسط آذر سال 97 با شکایت خانواده دانش‌آموزان دستگیر شد. وی که پیش‌تر رئیس انجمن اولیا و مربیان مدرسه و سال گذشته نایب‌رئیس انجمن بوده است،4 کودک 8 و 9 ساله را در دستشویی مدرسه مورد تعرض قرار داده و با یک مداد نوک‌تیز یا چاقو و سلاح سرد آنها را تهدید می‌کرد.

سارا باقری، وکیل پرونده و از وکلای داوطلب انجمن حمایت از حقوق کودکان به «خبرآنلاین» گفت: «با شکایت خانواده‌ها به مدیر مدرسه وی منکر ماجرا شد اما وقتی حراست آموزش‌ و پرورش و پلیس امنیت به مدرسه وارد شدند بلافاصله متهم بازداشت شد و به زندان رفت. در ادامه تحقیقات مشخص شد این متهم قبل از اینکه بخواهد بچه‌ها را مورد کودک‌آزاری قرار دهد، عکس بعضی از مادران دانش‌آموزان را از تلگرام فوتوشاپ می‌کرده و آنها را به لحاظ روانی نیز آزار می‌داده است. نکته مهم‌تر اینکه فرزند خود این متهم هم در این مدرسه درس می‌خوانده است. این فرد دائماً در مدرسه حضور داشته و آزادانه با بچه‌ها در ارتباط بوده است. تقصیری که متوجه آموزش‌ و پرورش و کادر مدرسه بوده و دائماً از مسئولیت آن شانه خالی می‌کنند.

باقری در ادامه گفت: در کیفرخواستی که علیه متهم صادر شد آمده بود که وی برای اطفال ایجاد مزاحمت کرده، کودک‌آزاری و تشویق و تحریک به انحرافات جنسی و تسهیل دستیابی به محتوای مستهجن از طریق نشان‌ دادن تصاویر مبتذل و مستهجن به اطفال و توهین به آنها از دیگر اتهامات وی بود که قرار جلب برای متهم صادر شد. بعد از آن خانواده‌ها نسبت به آدم‌ربایی هم طرح دعوی کردند که مورد تأیید دادگاه قرار گرفت و پرونده وارد دادگاه کیفری یک اصفهان شد. متهم از آذرماه در زندان است؛ چرا که جرم او شامل اعمال منافی عفت بوده است.
 
طی گواهی‌هایی که پزشکی قانونی برای دانش‌آموزان آزار دیده صادر کرده بود، اختلال روانی حاصل از تعرض و تجاوز ذکر شده بود. به‌همین دلیل در حکمی که صادر شد متهم به‌خاطر ارتکاب عمل شنیع تفخیذ به عنف به صد ضربه شلاق حدی محکوم شده است. علاوه بر این وی بابت آدم‌ربایی و اتهاماتی که در کیفرخواست آمده به تحمل ۴ بار حبس ۲۰ ساله و تعزیری محکوم شد که البته یک بار آن قابل اجراست.وکیل پرونده گفت: این بچه‌ها در حال حاضر تحت نظر  خدمات روان‌شناسی هستند که خانواده‌ها با هزینه شخصی خودشان فراهم کرده‌اند. در این پرونده آموزش‌ و پرورش هیچ مسئولیتی را نپذیرفته است. فقط  بعد از رسانه‌ای‌ شدن این ماجرا، با یک تصمیم شتاب‌زده، مدیر مدرسه را اخراج کرده است و بقیه کادر مدرسه هم تغییر کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۹
scandal - برلین، آلمان

سعید طوسی هنوز مشغول کردنه، منظورم مشغول کاره!؟
‌چهارشنبه ۵ تیر ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +197شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +146شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +124نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم