بازداشت مدیرعامل پیشین و متواری بانک سرمایه توسط پلیس اینترپل در اسپانیا

تسنیم : مدیرعامل اسبق بانک سرمایه هفته گذشته توسط اینترپل بازداشت شد.
 

به گزارش تسنیم، قهرمانی نماینده دادستان تهران در هفتمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان بانک سرمایه گفت: آقای حیدرآبادی‌پور مدیرعامل بانک سرمایه که قبل از مدیریت آقای خانی در این سمت بوده‌اند که در حین تحقیقات از وی از کشور متواری و به اسپانیا گریخته بود، هفته گذشته توسط پلیس اینترپل دستگیر شد و تشریفات قانونی جهت اعاده وی هم اکنون در جریان است.

 
بنابراین گزارش بخشایش، کاظمی و توسلی، مدیرعامل و از اعضای هیئت مدیریه بانک سرمایه پیش از این در دادگاه محکوم شده‌اند.
 
بر اساس کیفرخواست صادره اتهام حیدرآبادی دایر بر مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور از طریق مشارکت در خیانت در امانت است.
 
پرونده خانی؛ مدیرعامل بانک سرمایه نیز در دادگاه در جریان رسیدگی است و حیدرآبادی سومین مدیرعامل بانک سرمایه است که دستگیر می‌شود.
علیرضا حیدرآبادی پور در بهمن ۱۳۹۴ به مدیرعاملی بانک سرمایه منصوب و حدود پنج ماه بعد در خرداد ۹۵ از این سمت برکنار شدبی بی سی :رسول قهرمانی نماینده دادستان تهران در دادگاه رسیدگی به پرونده متهمان بانک سرمایه، گفته است که مدیرعامل اسبق این بانک که تحت تعقیب قضایی جمهوری اسلامی ایران است در "اسپانیا بازداشت شده است".
 
نماینده دادستان گفته این فرد علیرضا حیدرآبادی‌پور است و "حین تحقیقات از کشور متواری و به اسپانیا رفته بود که هفته گذشته توسط پلیس اینترپل دستگیر شد".
 
بر اساس ادعای نماینده دادستان، آقای حیدرآبادی‌پور در اسپانیا در بازداشت است و به ایران مسترد نشده است. آقای قهرمانی گفته "تشریفات قانونی جهت اعاده وی در جریان است".
 
در وب سایت اینترپل که نام افراد تحت تعقیب در آن درج می‌شود اسمی از آقای حیدرآبادی‌پور یافت نمی‌شود.
 
علیرضا حیدرآبادی‌پور در بهمن ۱۳۹۴ به مدیرعاملی بانک سرمایه منصوب و حدود پنج ماه بعد در خرداد ۹۵ از این سمت برکنار شده است. او با قرار پنج میلیارد تومانی آزاد بود اما در اواخر سال گذشته خورشیدی اعلام شد که از ایران خارج شده است.
 
دادگاه رسیدگی به پرونده مدیران بانک سرمایه که به متهم به فساد اقتصادی و اختلاس شده‌اند ماه‌هاست که در ایران در جریان است.
رسول قهرمانی نماینده دادستان تهران گفته "تشریفات قانونی جهت اعاده علیرضا حیدرآبادی‌پور در جریان است"تاکنون حکم دادگاه اولیه برای چهار نفر از مدیر سابق این بانک صادر شده که به ۲۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق در انظار عمومی و محرومیت دائم از مشاغل دولتی محکوم شده‌اند. این سه متهم علی بخشایش و محمدرضا توسلی، مدیران عامل سابق بانک سرمایه، حسین هدایتی و پرویز کاظمی رئیس سابق هیات مدیره این بانک هستند. آقای کاظمی در دوره اول ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، وزیر رفاه بود.
 
حسین هدایتی هم که در ایران رسانه‌های ورزشی به او لقب "عابر بانک" داده اند به "پولشویی، تحصیل مال نامشروع و خیانت در امانت و بدهکاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی" متهم شده است. آقای هدایتی در جریان دادگاه از یک "وکیل با نفوذ" نام برده بود که این فرد چند روز بعد، با ضربات گلوله در تهران کشته شد.
در حال حاضر دادگاه در حال رسیدگی به اتهامات هادی رضوی داماد محمد شریعتمداری وزیر کار دولت حسن روحانی است.
 
اتهام آقای رضوی، پرداخت رشوه به مدیران بانک سرمایه با هدف خارج کردن حدود ۱۰۷ میلیارد تومان از این بانک بدون تودیع وثیقه و تحصیل مال نامشروع است. آقای رضوی از تهیه کنندگان سریال شهرزاد بود.
او متهم است که با سوءاستفاده از سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان که از سهام داران اصلی بانک سرمایه است، به این بانک خسارات وارد کرده است. آقای رضوی اتهامات مطرح شده علیه خود را رد کرده است. این پرونده متهم دیگری به نام احسان دلاویز دارد.
 
برخی از متهمان پرونده بانک سرمایه مثل آقای رضوی با وثیقه بیرون از بازداشتگاه هستند اما برخی دیگر از زندان اوین به محل دادگاه آورده می شوند.
 
قاضی اسدالله مسعودی مقام رئیس دادگاه رسیدگی به پرونده بانک سرمایه امروز از رئیس زندان اوین گلایه کرده که متهمان با تاخیر به دادگاه اعزام می شوند. آقای مسعودی مقام گفت که رئیس زندان اوین "موظف است زندانیان را به موقع و سر ساعت اعزام کند".
قاضی اسدالله مسعودی مقام اواخر سال گذشته خبر از فرار مدیرعامل پیشین بانک سرمایه داده بود
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

از آغا آتو نداشت زود بازداشت شد ولی خاوری هنوز آزاد میگرده چون از همشون آتو داره
‌سه شنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۲
۷۲
senator x - تهران، ایران
زمانیکه این بچه جوجه اخوند بشه معاون دادستان,وضع قوه حاجت غذائیه میشه این.اینها هنوز فهم و شعور اینرا پیدانکردند که متهم در حال بررسی پروندش را ممنوع خروج کنند,بهمین سادگی.کلیه مسئولین باید ممنوع خروج باشند و چنانچه قصد سفربخارج را داشته باشند,نامه از یک مقام بالاتر را هنگام سفر داشته باشند و در ضمن از همان مقام بالاتر یک فکس بمرزهای زمینی و هوائی48ساعت قبل مخابره شده باشه,البته اگه اگه ریگی بکفش نداشته باشند که متاسفانه دارن
‌چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عرب‌ها علیه حکومت ایران: خامنه‌ای کاری را می‌کند که بن‌گویر و اسموتریچ نتوانستند
  • حمله وحشیانه با چاقو به تجمع شماری از مخالفان جمهوری اسلامی در شهر بیرمنگام بریتانیا + ویدیو
  • خبرآنلاین: «حمله ساختگی به دیه‌گو گارسیا برای کشاندن اروپا و ناتو به جنگ با ایران»
  • حمله «فارس» به علی دایی: در موردش می‌دانیم! / واکنش رضا صادقی به تهدیدهای ترامپ
  • چرا شرکت هوش مصنوعی آنتروپیک به دنبال استخدام متخصص «سلاح‌های شیمیایی و ترکیبات انفجاری» است؟
  • خبرگزاری مهر: در صورت حمله به زیرساخت‌های برق، تمام منطقه در خاموشی می‌رود و با برق خداحافظی کنید
  • ترامپ: اگر جمهوری اسلامی ظرف ۴۸ ساعت تنگه هرمز را باز نکند تمام نیروگاه‌هایش را نابود می‌کنیم
  • عکاسی که قدرت زاویه دید رو به تصویر کشید
  • ادامه ارسال پیامک‌های تهدیدآمیز: عضویت در «صفحات معاند» اشد مجازات دارد
  • گزارشاتی از کشته شدن سعید آقاجانی، فرمانده یگان پهپاد هوا فضای سپاه در روستایی در رامسر
  • دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • پژمان جمشیدی با لباس هلال احمر در کنار امدادگران + ویدیو
  • ویدیوی تغییر شیوه برخورد ایست بازرسی‌ها بعد از حمله پهپادهای اسرائیل: حتما باید زور بالا سرتون باشه!
  • (تصاویر) از خلاقیت یک مرد کچل تا زیارتت قبول مادر شوهر عزیزم
  • سال سقوط و فرار و پایان خامنه‌ای، معمای مجتبی؛ جست‌وجوها برای یافتن نشانه‌هایی از رهبر جدید
  • افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟
  • گزارش‌ها از اصابت موشک به پالایشگاه حیفا / فرود اضطراری جنگنده اف-۳۵ آمریکا بعد از هدف قرار گرفتن
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +340اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +247نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +210سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +192اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +184نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: با برگزاری چهارشنبه‌سوری به یاد جان‌باختگان، به پیشواز آزادی می‌رویم
  • +151ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +145نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +142پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم